Open IPTV preporuka za TV sladokusce

0

M:tel vam putem Open IPTV-a predlaže sljedeće naslove:

U subotu, 18. aprila, 2015. Godine, sa početkom u 20.05 časova, na TV Kanalu HBO ne propustite fantastičnu biografska dramu „Ana Nikol“. Režiju potpisuje Meri Haron, a igraju Agnes Brukner,  Martin Landau,  Adam Goldberg i drugi. Ana Nikol Smit, samohrana majka iz Teksasa, postala je najpoznatiji supermodel na svijetu, ali taj iznenadni skok među slavne i imućne imao je svoju cijenu. Droga, alkohol i nepromišljeno ponašanje odveli su je na tragičan put.

„Kula od slonovače“, radni je naslov dokumentarnog filma koji ekskluzivno možete pogledati na HBO 23. aprila, u 21.35 časova, a čiju režiju potpisuje Endru Rosi. Dok cijene podučavanja postaju nedostižne, a studentske pozajmice prelaze sumu od jednog triliona dolara (što je više od ukupnog duga svih kreditnih kartica), „Kula od slonovače“ postavlja pitanje: Da li koledž vrijedi onoliko koliko košta? Od hodnika Harvarda, preko državnih koledža u finansijskoj krizi, do silicijumske doline, reditelj je napravio neophodan portret velike američke institucije dovedene do tačke pucanja.

TV CINEMAX za subotu, 18. aprila 2015. godine, nam donosi svjetsko kinematografsko dramsko ostvarenje „Bez kormila“ sa početkom u 20.15 časova. Radnja je locirana u jednoj reklamnoj agenciji u kojoj radi Sem i kome se život raspada nakon sinovljeve smrti. Pregledajući sinovljeve stvari, Sem nalazi muzičke kompozicije koje je dječak ostavio i počinje ponovo da upoznaje sina kroz njegove pjesme.

Nova, druga sezona originalne HBO serije „Bjegunci 2“ na programu je istog dana, na istom kanalu, ali u 22.00 časa. Ovo je priča o neuspjelom krijumčarenju droge na granici između Čilea i Bolivije, o četvorici ljudi unajmljenih da to urade i stvarnim igračima koji stoje iza svega. U drugoj sezoni pojavljuju se novi likovi i događaji, sa tajanstvenom osobom koja traži izgubljenu moć.

Na kanalu Travel Channel ne propustite ekskluzivni serijal dokumentarnih filmova – „Ekstremni kamperi“, srijedom, od 22. aprila 2015. godine, sa početkom u 20.00 časova. Američki vlasnici kampera jurišaju na autoputeve u svojim milionskim vozilima. Ovaj serijal saznaje šta je potrebno da se razlikujete od ostalih u ludom, šarenom svijetu ekstremnog ugođaja.

I ne zaboravite, svima onima koji tokom mjeseca aprila postanu korisnici Open IPTV paketa, objedine svoje već postojeće m:tel usluge u neki od Open IPTV paketa, ili obnove ugovor za svoj Open IPTV paket, m:tel do kraja 2015. godine poklanja i sve dodatne premium TV pakete, HBO, Cinemax, Plus, Sport i Pink Plus, koji sadrže preko 30 programa.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info