LG L Bello – ljepota iz svakog ugla

0

Iskoristite savršen spoj funkcionalnosti i mode, s odličnom kvalitetom izrade

Uživajte u beskompromisnim performansama skrivenim unutar savršenih kontura vrhunskog dizajna novog  modela LG L Bello. Riječ je o modelu  serije L koji umjesto brojčane oznake sada u imenu ima nastavak Bello i predstavlja varijaciju top modela LG G3 i kao takav  namiijenjen je prvenstveno mladima i onima koji prvi put ulaze u svijet pametnih telefona.

Na prvi pogled Bello ističe elegantan i moderan izgled koji ga, zahvaljujući tome što su sve tipke ergonomski oblikovane i smještene na njegovoj poleđini, čine izuzetno ugodnim  za korišćenje.

Pokreće ga MediaTek MT6582 SoC i Cortex A7 procesor od 28 nm, s četiri jezgre takta 1.3 GHz i grafički čipset Mali 400MP2 s radnim taktom od 400 MHz, koji istovremeno može obavljati više funkcija. RAM je kapaciteta 1 GB, a interna memorija je 8 GB, s tim da je korisniku  dostupno oko 3,53 GB, uz mogućnost dodatnog proširenja putem microSD kartice do 32 GB.

Radi na Google Android 4.4.2 KitKat, sa vlastitim LG UI. Korisnički interfejs dizajnerski je  vrlo jednostavan i korisnicima pruža visok stepen personalizacije.

S prostranim 5-inčnim True IPS ekranom rezolucije 480 x 854 piksela, Bello vam omogućava potpuno uživanje u selfijima i video sadržajima. LG L Bello ima prednju kameru rezolucije 1.3 MP (F2.8), koja zahvaljujući LG Selfie Light, tj.  ekranu koji radi kao blic, pruža mogućnost da napravite jasne fotografije  čak i u mraku.

Glavna kamera LG L Bello ima 8 MP rezoluciju (3264 x 2448 piksela) i otvor  F 2.4. Podržana je autofokusom  i LED blicem, a  ima i selektivni dodirni fokus.  Kameru je moguće aktivirati za samo jednu sekundu putem aplikacije na zaključanom ekranu, kao i putem tipke na poleđini telefona.  Zadržite li  koju sekundu tipku za jačinu zvuka, možete pokrenuti interfejs za kameru. Ono što odlikuje velikog brata LG G3, omogućeno je i na modelu Bello, a to je jednostavno snimanje fotografija mahanjem ruke ispred objektiva.  Omogućeno je i snimanje glasom upotrebom ‘čarobnih riječi’.

Pomoću baterije kapaciteta 2.540mAh-a, najveće u klasi, sa ovim telefonom uvijek ćete imati pouzdanog asistenta za obavljanje zadataka tokom cijeloga dana.

LG L Bello može biti vaš po cijeni od 1 KM, u tarifnom odelu Moj Mix 30, uz koji na poklon dobijate i selfi štap.  Podsjećamo ponuda traje do isteka zaliha. Stoga požurite do vama najbližeg  m:tel prodajnog mjesta i osigurajte sebi uređaj uz koji ćete se osjećati lijepo i moderno!

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info