Novi m:tel izazov u aprilu

0

Pogodi koliko ima… i poklon je tvoj!

Korisnike kompanije m:tel tokom narednih šest mjeseci očekuje nova i zabavna igrica, a oni najspretniji će imati priliku da osvoje i vrijedne poklone. Ukoliko volite odgovarati na pitalice i rješavati zagonetke, pitalica “Pogodi koliko ima…” vrlo brzo će postati vaša omiljena igra.

Za pobjedu u igrici “Pogodi koliko ima” potrebna vam je kombinacija logike i sreće. Za početak treba da ‘zapratite’ službenu Facebook stranicu kompanije m:tel. Realizacija ove igrice počinje u četvrtak, 16. aprila, kada će u deset časova biti objavljena prva u nizu fotografija sa pitalicom, a svakog narednog četvrtka biće objavljena nova fotografija u sklopu ove igrice.

Na fotografiji će biti prikazan određeni broj predmeta, na vama je da pogodite koliko se tačno predmeta nalazi na toj fotografiji, a svoje odgovore treba da upišete u komentaru ispod fotografije. Korisnici koji među prvima u komentaru ispod fotografije tačno odgovore na nagradno pitanje imaće priliku da osvoje nagradu, a imena dobitnika će biti objavljena tokom zadnje nedjelje u mjesecu.

U ponudi kompanije m:tel možete pronaći mnogobrojne uređaje koji su veliki hit među ljubiteljima tehnologije, a jedna od njih je svakako i odlični selfi štampač koji vam omogućava da sve svoje omiljene selfije u roku od nekoliko minuta pretvorite u fotografije za pamćenje koje možete podijeliti sa prijateljima. Ovaj zanimljivi štampač koji se od aprila nalazi u ponudi kompanije m:tel, a kompatibilan je sa svim smartfonima, tabletima i drugim  prenosivim uređajima preko Wi-Fi mreže.

Više informacija o ovoj igrici i o aktuelnoj ponudi dodatne opreme m:tel-a možete pronaći na službenoj stranici kompanije www.mtel.ba

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info