April: 15 trenutno najpopularnijih frizura

0

Želite modernu frizuru koja će vam dobro stajati u svakom pogledu? Na pravom ste mjestu! U zavisnosti od vaših preferencija i teksture kose, neka vam sledećih petnaest služe kao inspiracija za novu posjetu frizeru.

 

Prekrasni premenovi koji padaju na ramena apsolutno će oživjeti pomoću ove živahne, crvene nijanse.

 

Ova kratka frizura višnja crvene nijanse pravo je utjelovljenje savremene ljepote.

 

Obimni, zlatni uvojci privlače pažnju u stilu koji definitivno flertuje sa svim čulima.

 

Moderni stil čiji mega volumen prkosi gravitaciji garancija je da će vas svi primijetiti čim uđete u prostoriju.

 

Nijanse tamne karamele, viskija i meda savršeno su isprepletene te stvaraju dimenzionalnost kod ove primamljive kratke frizure.

 

 

“Divlji” i bezbrižni pramenovi pričvršćeni su pomoću šnale te ističu oči na veoma neodoljiv način.

 

Proslavite proljeće sa ovom platinastom nijansom koja je veoma popularna ove sezone, posebno kada se “nalazi” na kratkoj kosi.

 

Tamniji korijen poboljšava i ističe platinaste vrhove te odiše šarmom i elegancijom.

 

Asimetrično ošišana kratka kosa dobila je dinamično poboljšanje pomoću pramenova boje burgundca koji su “nabačeni” preko privlačne boje espresa.

 

Privlačna platinasta bob frizura postaje glamurozna pomoću šiški prebačenih u stranu koje su izmiješane sa raskošnim vrtlozima lokni.

 

Slatka nijansa mahune vanile savršeno se uklapa sa svjetlijim tenom i kratko ošišanom kosom.

 

Razbarušeni pramenovi nijanse tamne čokolade spajaju elegantno i moderno te u konačnici kreiraju veoma seksipilnu frizuru.

 

“Zavjesa” ravno ošišanih šiški koje su uvijene ka čelu i dugi, blistavi uvojci koji su se ugnijezdili ispod ramena, veličanstveno uokviruju lice te stvaraju firzuru koja je odlična za sve prilike.

 

Pramenovi koji nježno padaju na ramena obogaćeni su ombre efektom koji se sastoji od kesten smeđe nijanse sa crvenim podtonovima koji polako prerastaju u nijansu karamele.

 

Stepenasta pixie frizura privlači poglede zbog njene teksture, ali i jagoda plave nijanse koja neodoljivo podsjeća na proljeće.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info