Osvojite novu mašinu za pranje suđa u akciji “Staro za novo”

0

Velika akcija kompanije m:tel ‘Staro za novo’ nastavlja se i tokom mjeseca aprila. Ovoga puta imate priliku da pošaljete fotografiju svoje stare mašine za pranje suđa kojoj je došlo vrijeme za zamjenu.

Ako vas je vaša mašina za pranje suđa već dugo dobro služila, ali se u zadnje vrijeme često kvari i ne pere posuđe tako dobro kao što je to nekada bio slučaj pravo je vrijeme da je zamijenite sa novom i funkcionalnijom. To bi mogla biti i mašina brenda ‘Samsung’ koji je poznat po proizvodnji visoko kvalitetnih kućanskih aparata, a svoju mašinu za pranje suđa možete zamijeniti uz pomoć akcije kompanije m:tel ‘Staro za novo’.

Princip prijave i dalje je jednostavan i zabavan, a prijavni formular možete pronaći na službenoj m:tel Facebook stranici facebook.com/mtelbih u rubrici ‘Staro za novo’. Najvažniji dio prijave je fotografija na kojoj je prikazana mašina za pranje suđa koju želite da zamijenite, a potrebno je da na mašinu zakačite papirić na koji ste napisali hashtag oznaku #starozanovo. Pored toga, važno je da u polje sa komentarom opišete vašu mašinu za pranje suđa ili neku anegdotu koja je nastala tokom njenog korištenja.

Nakon poslane fotografije, vrijeme je da putem društvenih mreža pozovete svoje prijatelje da za vas glasaju tokom narednog mjeseca i da vam na taj način pomognu da osvojite novi uređaj. Sve fotografije će biti postavljene u okviru Staro za novo virtuelne galerije koja se može pronaći na m:blogu kompanije m:tel. Pored svake fotografije nalazi se jedinstveni kod koji koristite kako biste glasali za određenog učesnika i potrebno je da pošaljete SMS poruku koja sadrži željeni kod na broj 0651145. Svaka SMS poruka je besplatna.

Dobitnici usisivača i mikrotalasne pećnice su već proglašeni, a u toku je SMS glasanje za dobitnika veš mašine, za koju su prijave pristizale tokom marta.

Više informacija o ovoj akciji i o aktuelnoj ponudi bijele tehnike kompanije m:tel možete pronaći na službenoj stranici kompanije www.mtel.ba

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info