Početak aprila u znaku bogate ponude m:tel Open IPTV

0

Uz Open IPTV pratite preko 140 digitalnih kanala, putem kojih ćete svakako naći nešto interesantno što će vam popraviti raspoloženje i pružiti ugođaj kao da ste u bioskopu.

Svi oni oko tokom mjeseca aprila postanu korisnici  Open IPTV paketa, objedine svoje već postojeće m:tel usluge u neki od Open IPTV paketa, ili obnove ugovor za svoj Open IPTV paket, m:tel im do kraja 2015. godine poklanja i  sve dodatne premium TV pakete, HBO, Cinemax, Plus, Sport i Pink Plus, koji sadrže preko 30 programa.

I ove sedmice donosimo vam preporuke nekih od najboljih filmskih ostvarenja i TV emisija.

Televizijski kanal CINEMAX za nedjelju, 5. aprila 2015. godine u rubrici Klasici današnjice preporučuje romantičnu dramu “Klavir”, sa početkom u 20.00 časova. Nijema Škotkinja, njena napredna kćerka i voljeni klavir, poslati su na novi Zeland 1851. godine zbog ugovorenog braka sa imućnim zemljoposjednikom, ali ona ubrzo postaje predmet požude lokalnog radnika na plantaži. Film je režirao Džejn Kempion, a igraju Holi Hanter, Harvi Kajtel, Sem Nil i drugi.

Nedjelja, 5. april, 2015. godine rezervisana je za Maraton treće sezone originalne HBO hit serije “Potpredsjednica”, od 22.00 časova. HBO pred novu sezonu, prikazuje maraton posljednje, 3. sezone humorističke serije sa oštrim, satiričnim osvrtom na ograničeni svijet vašingtonske politike. Džulija Luis-Drajfus je u ulozi potpredsjednice SAD za koju je dobila Emi nagradu, a režiju ove serije potpisuje Kris Edison.

Discovery Channel nam donosi premijeru popularnog serijala Trgovci automobilima. Legende u poslu s automobilima Majk Bruer i Ed Čajna upuštaju se u najveći rizik u karijeri. Oni otvaraju radionicu u srcu najuzbudljivije i najkonkurentnije oblasti za poslovanje s automobilima, na zapadnoj obali Amerike. Njih dvojica će u Americi tražiti, kupiti, preurediti, isprobati i prodati osam velikih, mada ne isključivo američkih automobila. Ovaj zanimljivi šou možete pogledati u subotu, 4. aprila u 20.00 časova.

Od subote, 4. aprila u 21.00 čas, na programu  TLC Balkans  pogledajte premijeru emisije  Salon “Poslednja prilika”. Svake godine, milioni žena troše milijarde dolara na kozmetičke tretmane. Ali šta se dešava kada hirurzi loše urade operaciju povećanja grudi, kozmetičari ubrizgaju botoks i frizeri unište frizure? Ovu emisiju ne smiju da propuste gledaoci koji odlaze na tretmane, jer vodeći stručnjaci u cijeloj kozmetičkoj industriji upoznaju žrtve ručnih radova sumnjivih praktičara. U svakoj epizodi, konsultanti upoznaju pet pacijenata i razmatraju njihove nezgode, daju im savjete i, prema potrebi, upućuju ih na specijalističke tretmane.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info