U susret proljeću sa kompanijom m:tel

0

Kompanija m:tel je odlučila da ove godine na poseban način obilježi dolazak, po mnogima najljepšeg godišnjeg doba i pripremi iznenađenje za sve Banjalučane koji se zateknu na Trgu Krajine. Građani će imati priliku da se upišu na zid želja i da nastave rečenicu “Ovog proljeća želim da…” kao i da se upoznaju sa sadržajima i proljetnom ponudom kompanije m:tel.
Ova proljetna aktivnost kompanije m:tel počela je u četvrtak, 02. Aprila, u 12 časova kada je organizovano druženje predstavnika kompanije sa novinarima. Novinari su i sami imali priliku da se upišu na zid želja, a portparolka kompanije m:tel, Milica Stojaković, je najavila planove kompanije m:tel za ovo proljeće.


“Odlučili smo da ove godine organizujemo nešto drugačije promotivne aktivnosti kako bismo obradovali naše korisnike, a proljeće je idealno vrijeme za predstavljanje novih sadržaja i ponude kompanije m:tel. Akcija “Ovog proljeća želim da..” odlična je najava svega onoga što nas očekuje u narednom periodu, a pripremili smo raznovrsnu ponudu za sve grupe korisnika”, izjavila je Stojakovićeva.

Banjalučani će moći da uživaju u nizu zabavnih aktivnosti koje je kompanija m:tel pripremila posebno za ovu priliku, zabaviće se uz trikove mađioničara, moći će da isprobaju jogu na otvorenom i učestvuju u raznim kreativnim aktivnostima narednih 15 dana u period između 12 i 18 časova.
Oni koji se zateknu na Trgu Krajine imaće priliku i da saznaju više o najnovijim Samsung modelima koji se nalaze u m:tel ponudi, Samsung A3 i Samsung A5 pametnim telefonima. Oba uređaja ovog odličnog brenda krasi puni metalni dizajn, napredna prednja kamera za selfije kao i novi interfejs.

Kompanija m:tel poziva sve građane da do 15. aprila posjete zid želja koji se nalazi na Trgu Krajine u Banjaluci, i da upišu svoje želje za ovo proljeće, te da naprave fotografiju svog upisa i pošalju ju u inbox službene Facebook stranice kompanije m:tel. Svi građani koji pošalju svoju fotografiju postaće dio online konkursa u saradnji sa kompanijom m:tel, a prikupljene prijave ćemo objavljivati svakodnevno. Sve poruke će postati dio fotoalbuma na m:tel Facebook stranici, nakon čega počinje glasanje putem komentara. Fotografija sa najvećim brojem komentara osvojiće odličnu nagradu kompanije Samsung.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info