Primamljiva ponuda za korisnike m:tel Open IPTV-a

0

Još uvijek možete iskoristiti primamljivu ponudu kompanije m:tel koja traje do kraja marta, jer ako se odlučite za jedan od Open paketa,  m:tel vam poklanja  gratis dodatne TV pakete (HBO, Cinemax, Plus, Sport, Pink Plus) do kraja godine.

I ove nedjelje vam donosimo Open IPTV preporuke:

Premijera ekskluzivnog HBO dokumentarca „Baksuz – život i smrt Roberta Dersta“, prva i druga epizoda, na programu su u četvrtak 2. aprila 2015. godine, u 21.35 i 22.20 časova. Ovaj eksluzivni šestodjelni dokumentarni serijal razotkriva davno zakopane informacije o nizu neriješenih zločina i čovjeku koji je za njih osumnjičen-Robertu Derstu, potomku čuvene njujorške porodice milijardera. Serija je snimljena uz njegovu punu saradnju, a režiju potpisuje Endru Džarecki.

TV CINEMAX za subotu, 28.3.  u 20.10 časova zakazuje TV premijeru filma koji je nominovan za dva „Zlatna globusa“ , film „Božjih ruku djelo“. Ovaj biografski dramski zaplet nam opisuje radnju u kojoj radeći na jedinstvenoj tehnici operaciji dječijih srca, u Baltimoru 1940-ih, hirurg bijelac i tehničar Afroamerikanac čine impresivan tim. Ali, društveni pritisci prijete da ugroze njihovu saradnju. Film je režirao Džozef Sardžent, dok se u glavnoj ulozi pojavljuje Alan Rikman.

Televizijski kanal CINEMAX prikazuje kompletnu 3. sezonu originalne HBO serije „Kapadokija 3“, koja je na programu 1. aprila 2015. godine u 22:05 časova. Smještena u fiktivni ženski zatvor u Meksiko Sitiju, ova snažna dramska serija o kojoj se filmski kritičari odnose sa poštovanjem, govori o sukobu borca za prava zatvorenika, Tereze Lagos, sa lakejima korporacije Federika Markeza, u borbi za srce i dušu njegovih stanovnica.

Utorak, 31. marta, u 21.55 časova, na National Geographic-u ne propustite seriju “Čovjek i divljina”. Ova ambiciozna serija predstavlja novi pogled na odnos čovječanstva prema svijetu prirode. Koristeći moderne tehnike snimanja, za razliku od skoro svih filmova o istoriji prirode, ova serija će okrenuti kameru u krug i prikazati kako svijet stvarno izgleda s nama u njemu.

Uz Open i dalje uživajte u bogatom filmskom i serijskom programu, ali i uz gratis dodatne TV pakete!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info