Da li ste se prijavili za put u Dubai?

0

Požurite, jer nagradni konkurs ističe 31. marta!

Odlazak na egzotično putovanje na kojem vas očekuju avanturi,stička iznenađenja nikada nije bio bliži. Zahvaljujući nagradnom konkursu koji putem Facebook-a organizuje kompanija m:tel u saradnji sa kanalom Travel Channel, baš vi možete osvojiti putovanje za dvije osobe u Dubai.

Kako do putovanja? Veoma jednostavno. Kreirajte kolaž od najmanje 4 fotografije na temu ‘’Da imam krila ja bih..?’’. Dajte mašti na volju, te iskombinujte svoje fotografije ili fotografije svojih prijatelja u što kreativniji kolaž. Zatim, na zvaničnoj Facebook stranici kompanije m:tel potražite aplikaciju pod nazivom m:tel i Travel Channel, ispunite formular i aploudujte fotografiju.

Vašu kolaž fotografiju možete poslati još nekoliko dana, tačnije do 31. marta 2015. godine. Nakon toga sve pristigle fotografije će biti postavljene na m:tel Facebook stranicu, a glasanje će trajati u period od 1. do 15. aprila.

Autor fotografije sa najvećim brojem komentara sa različitih profila dobiće na poklon luksuzno putovanje u Dubai za dvije osobe. Napominjemo da pravo učešća u akciji imaju sve osobe starije od 18 godina, a pobjednik će biti proglašen 15. aprila 2015. godine u 12 časova.

Ukoliko volite da putujete i jedva čekate da spakujete kofere u potrazi za novom avanturom, ovaj nagradni konkurs je idealan za vas!

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info