m:tel i Open IPTV vam i ovog četvrtka preporučuju najbolje naslove iz TV programa

0

Pretposljednji vikend u martu, tačnije 21. i 22. mart, sa početkom u 20.05 časova , na kanalu HBO rezervisan je za dvodjelni film „Smrt stiže u Pimberli 1. i 2.“ . Riječ je o krimi drami Danijela Persivala iz 2013. godine koji je adaptacija nastavka romana „Gordost i predrasude“. U ovom ostvarenju glavne uloge igraju Ana Maksvel Martin,  Metju Ris i Džena Kolman.

Peta epizoda hit serije iz originalne HBO produkcije „Hirurg“, na programu je u petak, 27. marta 2015. godine, u 21.05 časova. Ovo dramaturško ostvarenje prati dešavanja u bolnici „Nikerboker“ u centru Njujorka 1900. godine i njene vrhunske hirurge, medicinske sestre i osoblje, koji pomjeraju granice medicine u vremenu zapanjujuće visokog mortaliteta i nikakvih antibiotika.

„Ruka od milion dolara“, radni je naslov fantastične sportske drame koja je na programu u petak, 20. marta 2015. godine, u 20.00 časova na HBO COMEDY. Zasnovan na istinitoj priči, film „Ruka od milion dolara“ prati Dž. B. Bernstajna, nekada uspješnog sportskog menadžera koji sprovodi nekonvecionalnu strategiju biranja talentovanih indijskih igrača kriketa za američki bejzbol tim. Režiju potpisuje Kreg Gilespi, a igraju Džon Ham, Bil Pakston, Madhur Mital i drugi.

Subota, 21. mart 2015. godine, u 23.00 časa, rezervisana je za premijeru akcionog kriminilastičkog filma “Racija 2“ na kanalu Cinemax. Odmah poslije događaja iz prvog dijela filma, Rama kreće na tajni zadatak sa razbojnicima iz Džakarte i planira da sruši organizovani kriminal i objelodani postojanje korupcije unutar policije.

Od utorka, 24. marta, na TV kanalu TRAVEL, u 20.00 časova, premijerno počinje prikazivanje treće sezone najsurovijeg kuvarskog takmičenja na otvorenom u Južnoj Africi,  koji prati 15 timova koji se bore za titulu najvećeg „Braai gospodara“. Početak takmičenja je u slikovitom gradu Bitsendu na istočnoj obali Južne Afrike, a timovi će posjetiti prirodni rezervat Kejp Kolumbin, pustinju Karu i preći preko granice u Namibiju, tokom svog epskog putovanja.

Budite i dalje uz Open IPTV, a ne propustite primamljivu ponudu koju smo pripremili za sve one koji postanu Open korisnici, objedine svoje već postojeće m:tel usluge u neki od Open paketa, ili obnove ugovor za svoj Open paket do 31. marta, jer ćete imati priliku da besplatno uživate u premium TV paketima (HBO, Cinemax, Plus, Sport, Pink Plus) do kraja 2015. godine.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info