Bez brige: 5 stvari koje muškarci ne primijete tokom seksa

0

Sasvim je prirodno ako ste malo nesigurni u krevetu. Dobra stvar je što muškarci ne primjećuju određene stvari oko kojih je žena nesigurna niti ih pamte, sve i da ih primijete. Dakle, prije nego što sledeći put nešto stane na put vašeg zadovoljstva, pročitajte sljedeće stvari i opustite se.

Koliko ste glasni


Sve dok ne urlate od boli ili ste previše tihi, zaista je veoma malo važno kojom jačinom decibela ćete se izraziti.

Vaš čudni izraz lica


Sigurno nećete izgledati kao da ste ušli u bogomolju i to je sasvim u redu! Pogledajte u svog muškarca – sigurno i on ima “čudan” izraz lica.

Bubuljice


Čak ni one koje možda imate na čudnim mjestima. Bez obzira da li imate akne, bubuljice na zadnjici ili male ružičaste izrasline koje liče na bubuljice, ali su zapravo urasle dlake, teško da će muškarac dohvatiti lupu da ih ispita. Njegove oči su na glavnoj atrakciji.

Koliko ste se oznojili


Par kapi rose ili manji vodopad – muškarcu neće biti bitno. Jedino što mu je bitno (ako je pravi muškarac) jeste da ste vi zadovoljni tokom samog čina.

Dlake


Niste depilirali noge prethodne noći? Ili je prošlo neko vrijeme otkako ste depilirali intimno područje? Muškarci i ne očekuju da svakodnevno imamo kožu nalik bebinoj. Njima je drago da nas vide nage, sa dlakama ili bez.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info