Sony Xperia T3 kombinacija snage i stila

0

Sony Xperia T3 je elegantan i moćan smartfon koji zahvaljujući svom posebnom dizajnu ostavlja utisak pripadnosti premijum klasi telefona, iako je iz Sony-jeve radionice zapravo izašao kao pripadnik visoke srednje klase pametnih uređaja.

Prilikom izrade Xperia T3 telefona korišćeni su vrhunski materijali, tako je kućište izrađeno od nerđajućeg čelika što prilikom korišćenja uređaja pruža potpun osjećaj čvrstine i izdržljivosti, dok njegovi aluminijski rubovi istovremeno funkcionišu kao antena, kombinujući na taj način formu i finkcionalnost. Poleđina telefona je gumirana i blago zaobljena prema naprijed, što u potpunosti isključuje mogućnost klizanja uređaja iz ruke prilikom njegovog korišćenja.

Telefon odlikuje veliki triluminos ekran od 5,3 inča, HD rezolucije 1280×720 piksela, na kome zahvaljujući Sony BRAVIA tehnologijama multimedijalni sadržaj izgleda življe i ljepše. Ekran ima IPS širokougaonu matricu, tj ugao gledanja od 178 stepeni i mogućnost prilagođavanja slike zavisno od sadržaja koji gledate – surfate internetom, pišete poruke ili gledate filmove.

U Sony Xperia T3 smartfon je ugrađen 1 GB RAM-a. Što se tiče pohrane podataka, na raspolaganju vam je 8 GB, a što dodatno možete proširiti preko micro USB ulaza za još 32 GB.  Sony Xperia T3 smartfon ima dvije kamere, prednju koja ima 1,1 megapiksela i snima odlične selfi fotografije i HD video (720p) i zadnju kameru sa 8 MP, auto fokus, LED blic i video u Full HD rezoluciji (1920 x 1080).

Ono što je posebno praktično kod ovog modela jeste mogućnost multitaskinga, naime na Sony Xperia T3 moguće je istovremeno pokrenuti čak četiri aplikacije u jednom ekranu. Telefon podržava i sve standarde, puno više nego neki drugi model, podržava GSM GPRS/EDGE (2G), UMTS HSPA (3G) i LTE (4G).

Uz kontrolu troškova i najniže cijene razgovora ka svim fiksnim i mobilnim mrežama u BiH, uz tarifu Bez limita, ovaj fenomenalan uređaj samo u m:tel ponudi  može biti vaš po cijeni od 1 KM.

Podsjećamo, tarifni modeli Bez Limita pružaju vam mogućnost besplatnih razgovora, slanja besplatnih SMS-ova (Fair use princip) i neograničeno korišćenje interneta. A pored nabrojanih pogodnosti, svi novi korisnici Bez Limita Flat tarifnog modela koji zaključe ugovor u periodu od 1. februara do 31. marta 2015. godine, imaju mogućnost razgovora prema svim mrežama u BiH po najjeftinijoj jedinstvenoj tarifi u BiH, a po cijeni od 0,14 KM/min.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info