4 kombinacije boja za odličan zimski stajling

0

Najljepši zimski komadi garderobe ne moraju biti u tamnim nijansma – crni, smeđi ili teget. Ove sezone popularni su nježniji tonovi, kao što su pastelne nijanse i bijela boja. Najveće iznenađenje: oni će vam pomoći da izgledate fantastično.

 

Mala siva haljina

Mala crna haljina svakako je pojam elegancije i seksipila, ali je ove sezone zamijenite malom sivom haljinom. Ona se odlično slaže sa drugim bojama i može se reći da je jedinstvena. Uparite je sa kratkom bijelom jaknicom ili strukturisanim blejzerom kako biste “uokvirili” figuru i izgledali baš dobro.

 

Napravite oblik pješčanog sata

Stavljanje kaiša preko kaputa će vam napraviti struk i učiniti vas vitkijima, čak i kad je materijal težak. I boja slonovače je tako bogata!

 

Dobro odijelo vas trenutno čini vitkijima

Bijelo odijelo je nježnije od crnog, a ako izaberete ono čiji gornji dio savršeno odgovara ramenima i užim pantalonama, to će vam pomoći da izgledate vitkije i elegantnije.

 

Nosite “pametne” slojeve

Bijele farmerke ravnog kroja izdužuju noge, a bijela majica nježno prekriva obline. Dodajte opušteni džemper ili kardigan koji seže ispod kukova i imaćete veoma seksi kombinaciju koja vam pomaže da izgledate vitkije.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info