3 odlične frizure za užurbana jutra (i ne baš čistu kosu)

0

Užurbana jutra mogu biti prilično stresna. Kako ne biste previše razmišljali oko fizure, donosimo tri odlična prijedloga koji vam mogu pomoći onih dana kada ste u žurbi i kada vam kosa nije baš najčistija.

 

Za dugu kosu

Kosu pokupite u niski rep te pričvrstite gumicom. Od repa napravite pletenicu i pričvrstite drugom gumicom na vrhu. Pletenicu uvijte oko nje, ali pazite da bude, što je više moguće, u ravnini s glavom (ne bi trebala padati). Pričvrstite ukosnicom.

 

Za kosu dužine brade i do ramena

Rukama (ne češljem ili četkom) napravite razdjeljak na sredini, jer što je razdjeljak manje ravan to bolje. Odvojite širi pramen kose te ga omotajte oko figara. Vodite računa da figaro držite vertikalno. Ako ste u žurbi, uvijte samo spoljašnji dio kose. Sačekajte par minuta da se lokne ohlade te nanesite sprej za teksturu.

 

Za kratku kosu

Počešljajte kosu kako biste stvorili duboki razdjeljak sa strane. Ukoliko kosa “ne želi” da ostane na mjestu, razdjeljak pošpricajte vodom i brzo osušite fenom kako bi se zadržao na mjestu. Na dlanove nanesite manju količinu kreme za kosu te zagladite razdjeljak počevši od korijena ka dole.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info