Zabavni test ličnosti: Kakva ste vi, zapravo, osoba

0

Oko je veoma složeno, lijepo i intrigantno. Oči simbolizuju čistoću, fokusiranost i svrhu. Donosimo vam zabavni test ličnosti koji će otkriti neke zanimljive stvari o vama, a koje možda i niste znali. Sa slike izaberite oko koje vam se najviše dopada, a zatim pročitajte šta ono otkriva o vašoj ličnosti.

Vi ste otvorena osoba


Vi ste tip osobe koja će skoro svakoga pustiti u svoj život i srce. Vjerujete da je bolje rizikovati i biti povrijeđen nego ograditi se od svijeta. Drugima ne pokazujete svoje strahove i nesigurnosti. Vjerujete da svoje probleme trebate rješavati sami. Pokušavate da budete svima “pri ruci”, čak i u prilikama kada to nije dobro po vas. Pomaganje drugima je ono što vas ispunjava i liječi.

Vi ste savjesni


Tip ste osobe koja uvijek želi da ostavi dobar prvi utisak i uradi dobru stvar. Vjerujete da vaši postupci mijenjaju živote drugih ljudi, bez obzira da li to bilo malo ili mnogo. Ne pokazujete drugima kada ste uznemireni ili zabrinuti. Često vidite nepravdu koju zadržite za sebe. Posvećeni ste i pokušavate da budete što bolja osoba.

Vi ste izmučena duša


Tip ste osobe koja je imala veoma burnu prošlost, a koja i danas utiče na vas. Ne možete, a da ne pomislite da je život neka vrsta bolesne kosmičke šale. Pokušavate da nađete svoj mir gdje god možete. Možete mnogo toga da izdržite i to ne pokazujete drugima. Kada “padnete”, veoma lako se vraćate na čvrsto tlo.

Vi ste mudra osoba


Tip ste osobe koja previše razmišlja o svemu. Volite da dođete do dubljeg značenja stvari. Svijetu ne pokazujete koliko ste nesigurni. Život vidite kao zagonetku i volite da se igrate sa “dijelovima” dok ne dobijete kompletnu sliku. Možda nikada nećete shvatiti značenje svega, ali to vam je sasvim u redu i ne tangira vas previše.

Vi ste misteriozni


Tip ste osobe koja se nije još uvijek u potpunosti shvatila, Mješavina ste mnogih kontradikcija, a vaše raspoloženje se svakodnevno mijenja. Pobornik ste mišljenja da ne trebate drugima pokazivati emocije. Vi ste osoba od malo riječi i zbunjujućih akcija. Volite da posmatrate druge ljude i da ih malo proučite prije nego ih pustite u svoj život. Govorite samo stvari u koje ste sigurni.

Vi ste osjetljiva osoba


Tip ste osobe koja sve primjećuje i ništa ne zaboravlja. Ponašate se u skladu sa okruženjem. Osjećate sve na dubljem nivou, a ponekad i najbanalnije stvari mogu uticati na vas. Lako vas je nasmijati ili dovesti do suza. Pokušavate da ne pokazujete svijetu koliko ste zapravo krhki. Umjesto toga, trudite se da svima pokažete koliko ste pronicljivi. Dobri ste u predviđanju događaja koji vam se tek trebaju dogoditi u životu.

Vi ste vatrena osoba


Tip ste osobe koja je uvijek energična ili strastvena. Kod vas ne postoji ništa što je suptilno. Imate tendenciju da volite ili mrzite – sredina vam je nepoznanica. Imate mišljenje o svemu i veoma lako donosite odluke. Pokušavate da drugima ne pokazujete koliko ste nestrpljivi. Imate mnogo energije usljed čega često znate biti nervozni.

Vi ste ekscentrični


Tip ste osobe koja ima neobične interese, uvjerenja i prakse. Drugima ste oduvijek bili pomalo “čudni”. Ne marite mnogo za pravila i tradicije. Sve radite na svoj način. Svijetu pokazujete ono što zaista jeste. Nemate šta kriti i smijete se onima koji vas osuđuju. Želite da na svijetu postoji više ljudi kao što ste vi.

Vi ste intuitivni


Tip ste osobe koja dobro razumije druge ljude i svijet u kojem živite. Vaša intuicija je izražena do te mjere da veoma često ljude možete pročitati na prvu, iz načina na koji pričaju ili iz izraza njihovog lica. I, uvijek znate kada neko laže. Svijetu pokazujete onoliko koliko to vi želite. Osim što ste dobri u čitanju ljudi, znate i kako da manipulišete drugima, ako je to potrebno. Ipak, tome veoma rijetko pribjegavate.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info