7 tipova muškaraca koji vas neće usrećiti

0

Ako nekada dođete u situaciju da uđete u ljubavnu vezu sa jednim od sljedećih sedam tipova muškaraca, budite veoma, veoma oprezni: ovi muškarci vas neće usrećiti.

Muškarac koji mrzi svoj posao


Ako ne voli svoj posao, a pri tome na njemu provodi većinu svog vremena, on vjerovatno ima destruktivan način razmišljanja koji će vam, prije ili kasnije, “otrovati” vezu. Jedno je ako on ima blage zamjerke na svoje radno mjesto, ali ako ih konstantno pronalazi i vidno je nezadovoljan, to je već problem.

Uostalom, ako je on toliko nesrećan na njemu, zašto ga ne napusti? Zašto ne promijeni karijeru ili se potrudi više da pronađe svijetlu tačku na sadašnjem poslu? Vama ne treba muškarac koji je nezadovoljan i nesrećan te ne poduzima ništa da to promijeni. Zapitajte se da li će biti isto i kada u vezi naiđete na problem.

Muškarac koji je opsjednut svojom majkom


On je voli, ugađa joj, konsultuje se sa njom o svemu i vi joj nikada nećete dorasti. Ili je mrzi, stalno se žali na nju i očekuje da budete potpuno drugačiji od nje. U svakom slučaju, vaša veza nije dovoljno jaka da izdrži vas, njega i ogromnu “sjenku“ njegove majke.

Muškarac kojem je potrebno da bude u centru pažnje


Nije dovoljno da mu kažete da je pametan, zabavan i zgodan. Njemu je neophodno da to čuje i od drugih te će učiniti sve da to i dobije. Nemojte se iznenaditi ako saznate da flertuje sa drugim ženama na poslu, preko interneta, u restoranu, jednostavno svuda.

Iako ovo ne mora da znači da vas i vara, budite sigurni da mu vaši komplimenti nikada neće biti dovoljni te će ih uvijek tražiti kod drugih kako bi se osjećao srećnim i ispunjenim.

Muškarac čije prijatelje još uvijek niste upoznali


On se uvijek čuje i dopisuje sa svojim prijateljima te svako malo ide da se vidi sa njima. Pri tome vas nikada ne zove da im se pridružite. Ne mora značiti da vas vara, ali muškarac koji nema potrebu da vas upozna sa svojim prijateljima, nije muškarac za vas. Ili se stidi vas ili svojih prijatelja. U svakom slučaju, nije dobro!

Muškarac koji se ponaša previše zaštitnički


Iz nekog razloga on uvijek izlazi sa ženama koje su nesigurne i, po njegovom mišljenju, nezaštićene, kako bi on mogao “glumiti“ heroja. On uvijek ima nešto za reći, posavjetovati vas ili izvući iz problema. Što žena ima više problema, to se on bolje osjeća. On jednostavno ima potrebu da se osjeća potrebnim.

Ali čim žena “stane na noge“, on gubi interes za nju. Razlog za to je jednostavan. Kada više nije potrebno da se bavi tuđim problemima, njegovi izlaze na površinu te postaje jako nesiguran. A on to jednostavno sebi ne može da dozvoli.

Muškarac koji ne propušta nijednu zabavu


Dogovorili ste se za romantično veče kod kuće, ali njegova firma organizuje zabavu pa bi bio red da ih “ispoštuje“ bar pola sata. Njegov najbolji prijatelj pravi zabavu te nije u redu da i on ne ide. On smatra da je sasvim logično da svaki dan nakon posla popije piće sa kolegama.

U suštini, malo šta može i smije da prođe bez njega. Ono vrijeme koje bi trebao da provede sa vama, on provodi sa ljudima koji su sigurno manje bitni nego vi. I šta vam je više potrebno od toga?

Muškarac koji ne može da vjeruje da ste baš njega odabrali


U početku vam laska činjenica da vas smatra mnogo superiornijom u odnosu na njega. On jednostavno ne može da vjeruje da ste obratili pažnju na njega, na jednog običnog “gubitnika”. U stvari, on toliko priča o tome da polako počinjete i da mu vjerujete da je baš onakav kakvim se i sam smatra.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info