Happy hour – uz sniženja do 70% i trostruke PIKA bodove

0

U subotu, 27. decembra, u Tržnim centrima Banja Luka, Gradiška i Brčko,  u periodu od 19 do 21 čas, kupce i posjetioce očekuje velika HAPPY HOUR akcija sa popustima i do 70 odsto u više od 50 renomiranih trgovina.

HAPPY HOUR u Tržnim centrima Banja Luka, Gradiška i Brčko je šoping događaj koji će obilježiti kraj 2014. godine. Primamljivi popusti i do 70 odsto, specijalni popusti na određeni dio asortimana, nove kolekcije i već postojeća sniženja, očekuju kupce u više od 50 trgovina. Po specijalno sniženim cijenama kupci će tokom HAPPY HOUR akcije moći kupovati garderobu i obuću za djecu i odrasle, sportsku opremu, bebi opremu, nakit, donji veš, akcesoare, satove, naočari, kozmetiku, knjige, a popust će moći ostvariti i na frizerske usluge i usluge izrade fotografija.

Posebna pogodnost očekuje korisnike PIKA kartice koji će 27. decembra tokom cijelog dana za svoje kupovine u Super Konzum marketima biti dodatno nagrađeni trostrukim bodovima. Ovo je odlična prilika za sve Pika kartičare da pred kraj šestomjesečnog bonitetnog perioda sakupe bodove koji će im donijeti dodatne uštede. Svoje vjerne kupce će istog dana, do 19 časova, trostukim bodovima na Pika karticama nagraditi i Modiana, Intersport i parfimeriji Beautique.

Tokom Happy Hour akcije od 19 do 21 čas, poznati brendovi u renomiranim trgovinama Tržnih centara Banja Luka, Gradiška i Brčko, kao što su Modiana, Intersport,  Beautique, US.Polo.Assn, XYZ, Peko, Planika, Office Shoes, Tamaris, Astra, Geox, Vulecco Sport, Čarapko, Extreme Intimo i mnogi drugi, kupcima će ponuditi povoljnu kupovinu artikala sa popustima do 70 odsto.

Uz navedene, kupce očekuje još mnoštvo drugih pogodnosti i popusta, a sve dodatne informacije o akciji HAPPY HOUR, dostupne su na www.mercator.rs.ba i facebook stranici Mercator Banja Luka.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info