5 prekrasnih prazničnih frizura

0

Sezona praznika je već pred vratima, a za fenomenalan stajling frizura je veoma bitna. Ona će samo dodatno poboljšati vaš izgled, a mi vam donosimo pet prekrasnih, ali i veoma jednostavnih frizura koje možete imati ove praznične sezone.


Ukoliko imate paž frizuru dužine do brade, ali ipak želite da dodatno istaknete lice, jednostavno je “pokupite” pomoću trake za kosu. Traka može biti crne ili bilo koje druge boje, ali nećete pogriješiti ni ako koristite onu koja ima šljokice.


Elegantna ukosnica može vam pomoći da od jednolične, ravne frizure napravite pravi “vatromet” o kojem će svi pričati. Jednostavno, ukosnicu koristite kako biste dio kose, s lijeve ili desne strane, “zategnuli” tik iza uha. Naravno, poželjno je da je ukosnica veća, da ima oblik broša ili da je svjetlucava.


Jednostavna niska punđa uvijek je moderna i elegantna. Takođe, ukoliko se odlučite za ovu frizuru, onda bi bilo dobro i da stavite neobične naušnice koji će cijelom izgledu dati dimenzionalnost. Ukoliko se odlučite za naušnice, onda izbjegavajte i nošenje nakita oko vrata, jer bi to moglo biti previše.


Iako se ovakva pletenica obično zove “mljekaričina pletenica”, par pramenova oko lica cjelokupnoj frizuri daju izgled princeze iz bajke. Ona je odlična ukoliko ne želite da brinete da li sve “stoji” na svom mjestu. Dovoljno je čvrsta da je ne morate popravljati svako malo.


Frizura inspirisana dvadesetim godinama prošlog vijeka veoma je elegantna i privlačna. Idealna je za sve formalne prilike, a ako želite da baš frizura bude u centru pažnje, koristite veoma diskretan nakit – manje naušnice idealne su za ovu frizuru.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info