Vrijeme je darivanja!

0

Primati darove i darovima obradovati drage osobe, jednako je prijatno osjećanje.

Smisao darivanja je u poruci koju tim činom želimo saopštiti: da poštujemo, da volimo, da vjerujemo, da nagradimo, da ne zaboravimo…

Pritom se razlikuju samo povodi darivanja koje nerijetko vezujemo za značajne datume, praznike, godišnjice, jubileje.

Kako nam se bliže božićni i novogodišnji praznici, sve češće smo u razmišljanjima kako za tu priliku odabrati poklon, jedinstven i neponovljiv.

Pa ipak, najljepši trenuci u životu nastaju spontano. Upravo takav treba da bude i vaš čin darivanja.

Imajući to na umu, savjetujemo da odabir poklona  nastojite  uskladiti sa interesovanjima i sklonostima osoba koje darujete.

 

LG G3 – za one koji znaju šta žele! 

Izuzetno dobro pozicioniran flagship LG G3 izazvao je veliko interesovanje na tržištu mobilnih uređaja. LG G3 je u suštini phablet, ima dijagonalu ekrana od 5,5 inča i QHD rezoluciju 2560×1440 piksela, nudi nevjerovatnu gustinu piksela po inču od čak od 534 ppi. Ekran uređaja pokriven je Gorilla Glass 3 IPS tehnologijom u kombinaciji s LCD kapacitivnošću. Operativni sistem je novija verzija Androida 4.4.2 obogaćena je LG-jevim korisničkim interfejsom. Ovaj model ima 3 GB RAM-a i 32 GB interne memorije, proširive microSD karticama kapaciteta do 128 GB. Prednja kamera ima 2,1 megapiksela, ali snima video u full HD rezoluciji. Zadnja kamera s 13 megapiksela snima i 4K video u UHD rezoluciji 3840×2160 piksela, a jedan od jačih elemenata telefona jeste baterija kapaciteta 3000 mAh. Uz m:tel tarifni model Moj Mix VIP ovaj izuzetan uređaj možte nabaviti po cijeni od 1 KM!

 LG

LG L80 – neodoljivo privlačan! 

Ovim modelom LG je odlučio ispratiti trend velikih telefona i u nižem segmentu, pa je zadržao hardversku osnovu modela L70 i ubacio fizički veći ekran  uz zadržavanje rezolucije ekrana na 800×480 piksela. Hardver čini Dual-core procesor na 1,2 GHz i 1 GB RAM-a. LG je implementirao i svoje poznate tehnologije, pa pored IPS ekrana dobrih uglova gledanja, na raspolaganju je i Knock Code otključavanje, Capture plus za snimanje sadržaja ekrana, veoma korisni Clip Tray za kopiranje više stavki i još mnogo toga. Kapacitet baterije je ugodno iznenađujućih 2.540 mAh, što znači da baterija s jednim punjenjem može izdržati dva dana korišćenja. Na kraju  nezaboravimo navesti i prisustvo NFC i GPS konekcija. Cijena ovog modela u preporučenom tarifnom modelu Moj Mix 35, samo u m:telu, iznosi 1 KM.

 

LG L70 dual – partner od povjerenja!  

LG L70 dual osmišljen je za one koji se žele pokazati u najboljem izdanju. Dual SIM je odlična opcija za dovođenje u ravnotežu poslovnog i privatnog života – jedan broj za posao, a drugi za privatni život. Nove funkcije poput odabira zvona za svaku SIM karticu, čine prepoznavanje ko vas zove još lakšim. L70 se odlikuje stanjenim dizajnom i oblim kućištem iz jednog dijela, koje savršeno pristaje vašoj ruci i ističe jedinstveni stil. Zabavna i praktična funkcija Knock Code™ po prvi je puta dostupna u cjeloj L seriji LG telefona. Izgled ovog uređaja dobija dodatan sjaj uz metalik detalje. Upravo je ovaj dizajnerski zahvat zaslužan za atraktivan, premium dojam koji ostavlja ovaj uređaj. Ovaj elegantan uređaj može biti vaš po ciijeni od 1 KM u tarifnom modelu Moj Mix 30.

Podsjećamo, pomenute modele možete pronaći u m:tel prodajnim mjestima u BiH, a na stranici mtel.ba detaljnije se informišite o raznovrsnoj m:tel ponudii kombinacijama koje vam omogućava m:tel-ova Moj Mix  tarifa.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info