Dnevni horoskop za 25.12.2014.

0

Ovan

OvanBićete u odličnoj formi, naročito za zabavu i druženje pa ćete s lakoćom podnositi porodične i društvene obveze. Bićete okruženi prijateljima i dragim osobama. Neki će danas otputovati, nastojeći izbjeći saobraćajne gužve. Pred vama je opušten dan pa ga iskoristite na najbolji način.

 

Bik

BikBićete osjetljivi, pa izbjegavajte razgovore o temama koje bi mogle voditi u raspravu. Posvetite se voljenima, posebno ako za to inače imate premalo vremena. Sada je trenutak da se više zbližite i osjetite se privrženijima. Priuštite sebi odmor u pravom smislu te riječi i ne zamarajte se stvarima koje sad ne možete riješiti.

 

Blizanci

BlizanciPosvetite više vremena porodici i pokažite im koliko vam znače. Popodnevni mir ometaće telefonski pozivi rodbine ili prijatelja. Nije isključeno da dobijete goste iz inostranstva kojima se uopšte niste nadali, ali će iznenađenje biti ugodno. Mlađi će organizovati zabavu na kojoj će se odlično provesti, ali ne pretjerujte s alkoholom.

 

Rak

RakDa li ste zabrinuti po pitanju novca? Pokušajte da budete racionalni. Vaše misli su vjerovatno negativnije nego što je situacija ustvari. Budite objektivni po pitanju budžeta. Napravite plan i pokušajte da bolje rasporedite ono čime raspolažete. Ako vam je to teško, obratite se za savjet nekom iskusnom prijatelju.

 

Lav

LavVijest o velikom događaju bi vas mogla uznemiriti i zbuniti. Vijest će biti kontradiktorna sama po sebi, a razgovori sa prijateljima na tu temu će vas zbuniti još više. Skoncentrišite se na svoje mišljenje. Odgovor je blizu, samo ste vi pod stresom i ne znate kako da odreagujete. Sačekajte nekoliko dana. Sve će se riješiti samo od sebe

 

Djevica

DjevicaPrijatelji ili rođaci mogli bi nenajavljeno doći u posjetu. Možda će vam pokvariti neke od današnjih planova, ali biće vam veoma drago što ih vidite. Večernji izlazak donosi nove zanimljivosti. Prihvatite prijedlog osobe suprotnog pola. Odnos prijateljstva razviće se u nešto dublje. Nemojte prekomjerno uživati u hrani ili piću.

 

Vaga

VagaVaša intuicija bi vas danas mogla odvesti u pogrešnom smjeru. Da li razmišljate da postupite kako kaže razum ili da ipak poslušate srce? Danas uradite suprotno od onoga što vam nalaže osjećaj. Ako ste i dalje neodlučni, sačekajte neki povoljniji dan. Danas se opustite i ne razmišljajte o bilo čemu.

 

Škorpija

ŠkorpijaPreviše slobodnog vremena provodićete na internetu ili pred televizorom, što će pojačati osjećaj nezadovoljstva. Ne odbijajte poziv za izlazak samo zato što ste neraspoloženi, jer biste tek u društvu mogli shvatiti da je upravo to ono što vam je trebalo. Možda vam se neće svidjeti ponašanje nekog od člana rodbine, ali pređite preko toga.

 

Strijelac

StrijelacDa li vam je neko dao naređenje ili zadatak, a onda nestao da vam nije dao nikakvu instrukciju? Nije ni čudo što se osjećate isfrustrirano i negativno zbog toga. Pokušajte da pozovete nekoga ko je iskusan u oblasti oko koje vam je potrebna pomoć i iskreno upitajte za savjet. Nema ništa loše u tome.

 

Jarac

JaracDanas nije vrijeme da ostajete zatvoreni u kući. Osjećaćete bolobe u mišićima, a neće vam biti jasan razlog toga. To je posljedica nedovoljne aktivnosti. Izađite u prirodu i budite aktivni. Ako nemate volje pozovite nekog prijatelja koji će vam rado praviti društvo i dobro se zabavite.

 

Vodolija

VodolijaEmotivniji ste i više usmjereni na ljude koje volite ili one koji vole vas te nećete zaboraviti da mali dar ili lijepa gesta u pravom trenutku znače više od hiljadu riječi. Veče ćete provesti u dobrom društvu i ugodnoj atmosferi. Neki bi mogli malo više uživati u alkoholu pa pazite da svojim ponašanjem nekog ne uvrijedite.

 

Ribe

RibeVaš rođak, član porodice ili komšija danas neće biti naročito druželjubiv. Vi ćete se vjerovatno pitati zbog čega je ta osoba čudna i ćutljiva i da li to ima veze sa vama. Nema razloga za to. Vjerovatno je u pitanju lični problem. Dajte joj malo vremena da vam se otvori sama. Budite strpljivi!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info