Dnevni horoskop za 24.12.2014.

0

Ovan

OvanTopli ste i ljubazni pa ćete se požrtvovano predati potrebama najbližih. Zbog toga će porodični život i događanja u domu zasjeniti ostala područja. Partnera ćete obasipati posebnom pažnjom pa će u vašoj blizini brže zaboraviti na teret svakidašnjice. Posvetite više pažnje mališanima i starijima.

 

Bik

BikUzmite sebi vremena i pošaljite čestitke na željene adrese. Napišite lijepo, iskreno pismo ili mail osobama prema kojima gajite posebnu naklonost. Zainteresovaće vas osoba s kojom idete na nekki kurs ili koju ste upoznali u udruženju ili organizaciji u kojoj ste aktivni. Vrlo uskoro mogao bi pasti dogovor za kafu.

 

Blizanci

BlizanciMogući su nesporazumi s partnerom. Sve nepovoljne okolnosti i situacije možete prevladati tako što ćete pokazati više sluha i razumijevanja za njegove želje i potrebe. Osoba koja u vašoj porodici predstavlja autoritet i od koje na neki način zavisite biće izvor vaših frustracija. Osjećaćete da vas sputava i da zbog toga ne možete biti samostalni.

 

Rak

RakKomunikacija s partnerom biće odlična. Zajedničko putovanje u inostranstvo osvježiće vaš odnos. Ako se opuštate na zabavi, ne vozite pod uticajem alkohola. Radije zamolite nekog da vas odveze kući. U večernjim satima mogao bi vas shrvati umor pa ćete radije otići u postelju nego u izlazak.

 

Lav

LavMnogo ćete pisati, pričati ili odgovarati na pitanja stranaka, kupaca i slično, što neće uvijek biti lako. Pojedinci će u radnom raspoloženju dočekati večernje sate, ali to će biti isključivo vaš izbor. Finansijska situacija biće povoljna, ali pazite da ne potrošite više nego što planirate. Ugodna iznenađenja stizaće od muških osoba.

 

Djevica

DjevicaUkrašavanje doma predstavljaće vam poseban užitak. Predahnućete od poslova, pokušavajući ih obaviti putem telefona ili računara. Neće vas zaobići novogodišnje čestitke i proslave unutar vaše firme. Domaćice će se odricati svog slobodnog vremena zbog kuhanja, čišćenja i članova porodice. Moguća je posjeta rodbine iz inostranstva.

 

Vaga

VagaPred vama dan zahtjevnih poslova i kontakata. Moraćete se potruditi da sve to uskladite i stignete obaviti na vrijeme. Osim što ćete mnogo raditi, nazivaće vas razne osobe i nešto tražiti od vas, pričati vam svoje priče iz života ili vas moliti da s njima odete na kafu. U takvoj gužvi imaćete malo vremena za sebe.

 

Škorpija

ŠkorpijaDanas ćete imati poteškoća da uspostavite kontakt sa drugima. Imaćete osjećaj kao da vam je mozak u drugoj dimenziji. Sve u životu se kreće u ciklusima, a tako i vaša interesovanja pa zato portražite ono što vam je trenutno u fokusu.

 

Strijelac

StrijelacPorast poslovnih obaveza i kućni poslovi primoraće vas da planirate aktivnosti. Pazite šta izjavljujete u javnosti, jer bi vaši stavovi mogli biti pogrešno shvaćeni. Budite strpljivi i pružite zainteresiranima dodatna objašnjenja. Ne prihvatajte obaveze koje niste u stanju ispuniti. Pokažite više prilagodljivosti u vrijeme darivanja!

 

Jarac

JaracCijeli ćete dan biti na nogama i u žurbi. Niko neće biti srećniji od vas dok se punih vrećica budete vraćali iz kupovine. Mogli biste dobiti čestitku od rođaka ili prijatelja iz inostranstva. Bićete vješti u ulozi trgovca, ali i kupca. Znaćete pregovarati i tamo gdje je to moguće spustiti cijenu.

 

Vodolija

VodolijaDanas je odličan dan za vas. Konačno ćete uspjeti da razumijete svoje emocije i način na koji one rade. Možda ćete biti posebno osjetljivi i puni ljubavi prema drugima i to će privući ljude oko vas. U mogućnosti ste da sagledate svoje emocije na racionalan i razuman način, umjesto što ste im do sada bili prepušteni na milost i nemilost.

 

Ribe

RibeMožda ćete danas imati malo teži dan nego obično. Bez obzira šta radite izgleda da neće postizati željeni efekat. Možda je vaša neodlučnost ono što vas koči i ne dopušta vam da budete efikasniji. Vaš bezbrižan pristup stvarima vas čini lakom metom za manipulaciju. Preuzmite kontrolu nad situacijom.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info