10 stvari koje svaki muškarac želi u krevetu

0

Rijetki su muškarci koji će u spavaćoj sobi zahtijevati neobične akrobacije ili posebnu opremu poput raznih loptica i bičeva. Naravno, takvi muškarci postoje te, ako vam se isti dopadaju, slobodno se “poigrajte“ sa njima.

Ali, ipak, većina muškaraca je predvidiva kada su u pitanju aktivnosti u spavaćoj sobi. Seks po njima treba da bude nježan, povremeno “začinjen“ i s vremena na vrijeme pomalo iznenađujući. Lako, zar ne? Naravno da jeste! Da bi spavaća soba postala seksualno “svetilište“, saznajte šta muškarci najviše vole u krevetu.

Da preuzmete inicijativu


Muškarcima nije problem da učine taj prvi korak. Ali je mnogo uzbudljivije kada im date do znanja da ste nestrpljivi te da ih želite isto koliko i oni vas.

Seksi donje rublje


Ako mislite da ćete uspjeti da ga zavedete seksi rubljem koje nosite, itekako ste u pravu. On će biti i više nego zahvalan, iako vam se to neće tako činiti dok rublje bude skidao sa vas i bacao na pod.

Predigra


Ne vjerujte previše u filmove u kojima glume frajeri koji su (kao) uvijek spremni za “akciju”. Muškarci vole predigru (isto kao i žene), jer im ona omogućuje da na spor, ali istovremeno i uzbudljiv način, dođu do vrhunca. A dobar seks pruža oboje.

Spontanost


Za par koji je već duže vrijeme u vezi, normalno je da neke stvari pomalo pređu u naviku te možda postanu i dosadne. Zato, budite spremni da ih promijenite. Seks prije posla, seks na “brzaka“ dok čekate da prođu reklame ili čak seks na stoliću za kafu mogli bi malo da “rasplamsaju“ uspavane strasti. Ništa ne košta da pokušate!

Zadovoljni uzdasi


S vremena na vrijeme “ispustite“ neki zadovoljni uzdah, čisto da bi partner znao da je na pravom putu da vas dovede do vrhunca.

Da izgovarate njegovo ime


Ne postoji ništa jače od toga da prilikom seksa čujete da neko izgovara vaše ime. Muškarci to naprosto obožavaju. Iskoristite ovo saznanje da bi vama bilo još bolje sa njim.

Zaštita


Postoje razni oblici kontracepcije, ali jedan od najčešćih su kondomi. U većini slučajeva, muškarac koji planira da ima seks, imaće ga sa sobom. Ali šta ako zaboravi? Ili ih ponestane nakon par puta? Ako u tom trenutku, poput Hudinija, izvučete “spasonosnu gumicu“, partner će biti oduševljen. To što nosite kondom sa sobom pokazuje da ste odgovorni te želite da oboje budete i ostanete sigurni.

Igrice u spavaćoj sobi


Ako muškarac želi da mu ispunite najskriveniju fantaziju ili da isproba novu pozu, učinite mu to. Budite sigurni da će on isto uraditi i za vas.

Dobar smisao za humor


Kada stvari krenu po zlu, to može biti jako smiješno ili pak jako poražavajuće. Zajedno se nasmijte nastalom problemu. To će vas još više zbližiti.

Da vas dovede do vrhunca


Nije sve u muškarcima i njihovom užitku (i oni su toga svjesni). Dakle, na vama je da im kažete šta želite, a oni će uraditi sve što mogu da vam to i ispune. Njegov krajnji cilj je da vi uživate.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info