Dnevni horoskop za 23.12.2014.

0

Ovan

OvanNe dopustite da vam loše okolnosti pokvare poslovni ili ljubavni uspjeh. Budite spremni na iznenađenja i neočekivane obrate situacija. Vjerujte unutrašnjem osjećaju. Nećete imati dovoljno vremena za obavljanje planiranih aktivnosti. Zahtjevi ukućana biće povećani, a član rodbine moliće vas za uslugu.

 

Bik

BikUživaćete podršku nadređenih i ostvariti korisno poslovno poznanstvo. Mogli bi vam ponuditi bolje plaćeno radno mjesto, nastavak školovanja ili specijalizaciju koju ćete ostvariti iduće godine. Sticaj okolnosti ići će na ruku vašim planovima. Moguć je priliv novca, ali i ponuda za doček nove godine u inostranstvu.

 

Blizanci

BlizanciPlanetarni položaji pomažu vam da osvijestite vaše duboke, istinske potrebe. Bolje ćete razumjeti svoja raspoloženja i motive koji vas pokreću na djelovanje. Zauzeti će tražiti više slobodnog prostora za izlaske i druženja s prijateljima, a možda se i uplesti u pustolovinu koja će biti važan test za njihovu vezu.

 

Rak

RakBićete spremni na veće životne zaokrete. Iako odluke neće biti lagane, preuzećete odgovornost za svoje postupke, a rješenje složenih situacija je na pomolu. Ako ste u braku, moraćete unijeti više ravnoteže između posvećenosti roditeljstvu i bračne uloge. Nečim ste previše opterećeni.

 

Lav

LavŽivjećete u raskoraku između posla i privatnog života. Ljubavne okolnosti nalagaće dodatne ustupke, što vam baš i neće polaziti za rukom. Ako ste novi u firmi, moraćete se snalaziti kako najbolje znate i umijete, nerijetko i rješavati situacije koje nadilaze vaše znanje i iskustvo. Ipak, snalažljivi ste pa problema neće biti.

 

Djevica

DjevicaPoslovi koje ste na vrijeme priveli kraju omogućiće nesmetano obavljanje drugih zadataka ili ugodno druženje i prijateljsko čavrljanje s poslovnim kolegama. Zajednička proslava omogućiće vam da se zbližite s nekim ljudima i ostvarite bolji odnos. Vrijeme provedeno s partnerom od krucijelnog je značaja pa ga nemojte gubiti na izlišne sastanke sa poznanicima.

 

Vaga

VagaTeškoće s partnerovom rodbinom ili članovima porodice riješićete otvorenim razgovorom. Nemojte odustati od nekih planova, jer ono što vas sprečava u njihovom provođenju uskoro će biti otklonjeno. Ne dopustite kolegama da se raspituju o vašim privatnim planovima u pretjeranoj mjeri. Ako ste u novoj vezi izbjegavajte ljubomorne scene.

 

Škorpija

ŠkorpijaOdvojite malo vremena za opuštanje, lagane vježbe ili bezbrižno druženje s djecom. U ovim danima gužve i velikih očekivanja očuvajte unutrašnji mir i dobre kontakte s okolinom. Mogli biste ugostiti rođake ili prijatelje koji će nekoliko dana provesti u vašem domu. Među pristiglim novogodišnjim čestitkama, jedna će vam biti jako bitna.

 

Strijelac

StrijelacUdvaraće vam se osoba koja neće ponuditi ono za čim čeznete. Ipak, potrudite se da je zadržite barem kao prijatelja. Kupovinu ne ostavljajte za posljednji trenutak, jer će vam predstavljati prevelik stres pored ostalih obaveza. Mogli biste dobiti vrijedan poklon ili dnevnicu.

 

Jarac

JaracOčekuje vas mnogo neočekivanih susreta, telefonskih poziva te povećan broj radnih obaveza. Nećete odoljeti izazovu flerta. Neko će vas snažno privući na prvi pogled. Naoružajte se strpljenjem, jer ćete dobiti priliku za susret ili izlazak u dvoje.

 

Vodolija

VodolijaMogli biste se naći u velikoj gužvi ili biti pretrpani poslom pa ćete se kući vratiti umorni i neobavljenih privatnih obaveza. Godiće vam nekoliko sati popodnevnog sna pa ćete tek uveče sjećati da vam se energija i dobro raspoloženje vraćaju.

 

Ribe

RibeŠirićete oko sebe pozitivnu energiju, a problematične porodične odnose postavićete na zdravije temelje. Mogli biste upoznati privlačnu osobu posredstvom zajedničkog prijatelja. Ignorišite nalet strasti i privlačnosti i pristupite joj prijateljski. Takav pristup donijeće više uspjeha, jer će vam dati vremena da se bolje upoznate.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info