6 zimskih kaputa za savršen stajling

0

Zimski mjeseci često znaju biti nepredvidivi, ali skoro pa uvijek, tokom ovog perioda, “obraduju” nas hladni dani koji su često praćeni vjetrom. Međutim, to nije ni bitno ukoliko imate odgovarajući kaput. Ove sezone nema potrebe da birate između modernog i funkcionalnog, jer apsolutno sve “prolazi”. Donosimo nekoliko opcija koje su istovremeno udobne, elegantne, tople i chic.

 

Klasični kaputić sa kapuljačom, dužine do pola kuka. Tražite one koji su napravljeni od vune, jer su odlični i za najhladnije zime.

 

Prostrani, veći kaput, odličan je ukoliko se volite slojevito oblačiti. Takođe, garantovano vam neće biti hladno, ukoliko (opet) birate model koji je od vune.

 

Jakna u obliku kaputa gdje se susreću funkcionalnost i moda. Kragna sa vještačkim krznom (koje se skida) daje mali dašak glamura, a kolor-bloking detalji samo dodaju modernom izgledu. Funkcionalnost se ogleda u rajsferšlusu, koji se nalazi i sa vanjske i sa unutrašnje strane.

 

Ono za šta se već sada zna da će biti pravi trend ove sezone su kaputi u nježnim, pastelnim bojama. Moramo priznati da izgledaju fenomenalno!

 

Vještačko krzno iznenađujuće je toplo – samo se postarajte da kaput od ovog materijala ima visoku kragnu u kojoj možete sakriti lice tokom hladnih dana te da je odgovarajuće dužine.

 

Dodatni sloj, koji se završava kragnom sa rajsferšlusom dodatni je element i izvor toplote, a ujedno smanjuje i ozbiljnost samog modela. Možete ga nositi u apsolutno svim varijantama – nećete izgledati prestrogo.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info