15 trenutno najpopularnijih frizura

0

Da li volite da pratite moderne trendove i da se uvijek osjećate privlačno? Na pravom ste mjestu! Sledećih petnaest frizura trenutno su mega-hit u svijetu te vam mogu poslužiti kao inspiracija za sledeći odlazak kod frizera.

 

Sve oči uperene u vas! Usudite se da budete žena za kojom će se svi okretati uz ovu “bijelu”, toplu nijansu i pixie frizuru koja odiše volumenom i seksipilom.

 

Blistava boja kose “šlag je na torti” kod ove dinamične kratke frizure koju karakterišu šiške prebačene u stranu i simetrično ošišane strane.

 

Duge platinaste šiške prebačene su na jednu stranu te čine finalni izgled dramatičnim i dinamičnim, ali i iznad svega seksipilnim.

 

Zavodljive šiške prebačene preko čela i “izvajane” u  besprekornom stilu čine ovu frizuru živahnom i spremnom za flertovanje.

 

Ovaj oštri stil karakterišu zakošene strane i šiške koje uokviruju lice kao i bogata nijansa moke sa laskavim nijansama boje kestena.

 

Neka se vaša kratka kosa vine u visine! Sa dovoljno volumena na vrhu, ova kratka frizura je uzbudljiva zbog mješavine nijansi kestena i trešnje.

 

Stepenasta tekstura stvara dubinu, a nijanse karamele i čokolade daju nezaobilazni odsjaj kao nijedna druga nijansa.

 

Prelijepe spiralne lokne boje bakra uokviruju lice čineći frizuru besprekornim “oruđem” za noć u gradu.

 

Okrenite frizuru dužine do brade u viziju ljepote sa multidimenzionalnom plavom nijansom i slojevima koji uokviruju lice i dodaju volumen i teksturu cijelom izgledu.

 

Vruća bob frizura! Ako tražite stil koji je seksipilan, ova primamljiva bob frizura sa talasastom teksturom garantovano će podići temperaturu do usijanja!

 

Predivna kratka frizura koja uokviruje lice prava je eksplozija boje koja se postiže pomoću nijanse bakra.

 

 

Obimne lokne graciozno padaju na ramena ističući karakteristike lica i čineći sveukuoni izgled poželjnim za apsolutno sve prilike.

 

Ponekad je potrebno napraviti malu promjenu koja će od obične frizure napraviti izvanrednu, kao što je slučaj sa ovom frizurom gdje je razdjeljak skoro pa potpuno “izgubljen”.

 

Ova prizmatično zlatna nijansa u kombinaciji sa svjetlucavom bojom karamele podignuta je na novi nivo sa dužinom koja prkosi gravitaciji.

 

Uzburkajte sva čula ovom upornom, jagoda plavom pixie frizurom koja predstavlja moderni zaokret teksture i glamura za 2015. godinu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info