Dva vijeka komunikacija i tehnologija u službi umjetnosti

0

Kao što ste već navikli, i ove subote vas na programu Alternativne televizije od 16.15 časova očekuje 20 minuta zabave i najnovijih informacija iz svijeta tehnologije, koje donosi 26. izdanje emisije m:agazin.

Iza čovječanstva je čak 200 godina istorije sprava pomoću kojih komuniciramo, a mi vas vodimo na obilježavanje ove važne godišnjice, koje je upriličeno u Londonu.

Pričaćemo i o kinetičkoj umjetnosti, koja je nastala još početkom 20. vijeka, ali su nova tehnološka dostignuća sada omogućila umjetnicima da kreiraju nevjerovatne instalacije. Takođe, prenijećemo vam i djelić vesele atmosfere koja je mjesec dana vladala u Multipleksu Palas, jer su kompanije m:tel i Samsung uljepšale hladne dane Banjalučanima, poklanjajući im čak 2.000 besplatnih kino-karata za brojne filmske projekcije.

Ove i još mnoge interesantne teme 20. decembra predstaviće vam Jelena Babić i Brankica Stojanović, koje će se potruditi da vam 20 minuta prođe u znaku tehnologije kroz zabavu i edukaciju.

Ukoliko i sami imate prijedlog za neku zanimljivu temu, pišite nam na [email protected], a mi ćemo se potruditi da u narednim izdanjima i vaša tema nađe svoje mjesto.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info