Nikoljdanska druženja i zabava uz prazničnu kupovinu

0

U susret nikoljdanskim praznicima, u četvrtak, 18. decembra, u Tržnim centrima Banja Luka i Gradiška, mališane i njihove roditelje očekuje velika zabava uz brojne praznične akcije i pogodnosti.

 

Nikoljdanska zabava za najmlađe i njihove roditelje počinje u 18 časova u Dječijim igraonicama u Tržnom centru Banja Luka, u Aleji Svetog Save 69 i Tržnom centru Gradiška, u Dejtonskoj 6a.  Djeca i njihovi roditelji imaće priliku da zajedno prave nikoljdanske čizmice tokom kreativne radionice, a za sve mališane koji još nisu napisali pismo Svetom Nikoli, napravljen je Zid želja na kojem će moći ostaviti svoju poruku. Kroz pjesmu i igru, mnoštvo balona i omiljenih kostimiranih likova, svi učesnici radionice dočekaće Svetog Nikolu koji će ih nagraditi slatkim poklonima.

Kupce i posjetioce u ovom pretprazničnom periodu očekuje još dosta zanimljivih događaja tokom decembarskih praznika, uz brojne praznične pogodnosti sa sniženjima i do 50 odsto u renomiranim trgovinama, te druženja za cijelu porodicu u ugodnom prazničnom ambijentu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info