10 tajni veoma zadovoljnih žena

0

Vaši stavovi, vaša iskustva i vaše emocije izbori su koje sami pravite. Pozitivnost se ponekad smatra naivnošću, što je prilično čudno, jer “biranje” sreće jedan je od najvećih znakova mudrosti. Otkad je postalo u redu da svi budu tako negativni? Čini se da je danas veoma teško pronaći pozitivne, zadovoljne i srećne ljude kojima se možete i trebate okružiti.

Jeste li vi nezadovoljne samima sobom i svojim životom? Sljedećih deset stvari, koje rade veoma zadovoljne žene, možete i vi početi raditi odmah, kako biste se osjećale zadovoljnijima i srećnijima.

One svjesno eliminišu negativne osobe iz svoga života


Vi najbolje znate ko su te osobe. Isto tako, znate i da one imaju pogrešan uticaj na vas.

One su ljubazne prema sebi


Nemojte govoriti sebi ružne stvari. Odlučite da budete sebi najbolji prijatelj svakog dana.

One se ne fokusiraju na gluposti iz prošlosti


Zadovoljne i srećne žene žive u ovom trenutku. One se nikada ne fokusiraju na “gluposti” koje su se desile u prošlosti. Jednostavno, ne žele da troše svoje dragocjeno vrijeme zamarajući se nečim što ne mogu promijeniti.

One anksioznost drže pod kontrolom


Umjesto da brinu, zadovoljne žene planiraju. Očekuju dobre rezultate pa zbog toga i postoji veća šansa da ih ostvare, s obzirom na to da je očekivanje pozitivnog ishoda veoma snažna sila.

One poznaju sebe


Zadovoljne žene znaju šta im “služi”. S lakoćom kažu: “Ne”. Donose odluke koje služe njihovom većem dobru i zadovoljstvu.

One ne teže savršenstvu


Savršenstvo je nemoguće. Izuzetnost je moguća. Zadovoljne žene poznaju razliku.

One efikasno komuniciraju


Zadovoljne žene znaju kako da traže ono što žele. Znaju da su zaslužne za to i artikulišu svoje potrebe jasno.

One rade sa strašću


Veoma rijetko, skoro pa nikad, zadovoljnu ženu nećete čuti kako “kuka” da joj je nešto teško. Ona sve obavlja sa strašću i svjesna je da to niko drugi ne može uraditi tako dobro i temeljno kao ona.

One opraštaju svima na svemu


Opraštanje je kamen temeljac sadržajnog, mirnog života. Tačka.

One sebi dozvoljavaju da budu srećne


Uspjeh je pokretna meta. Donesite odluku da vjerujete svom putu i da ćete uživati u svakom koraku. Čak i u koracima koji su prilično teški i zastrašujući.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info