m:mrazice stižu u Prijedor, Doboj i Banjaluku

0

Nakon druženja sa građanima Bijeljine, nastavljamo da širimo dobro raspoloženje, i to dan za danom, u Prijedoru, Doboju i Banjaluci.  Stoga, naše građane očekujemo u četvrtak, 11. decembra., od 17 do 20 časova, u Prijedoru u tržnom centru Konzum, te u petak 12. Decembra, od 17 do 20 časova, u tržnom centru Bingo u Doboju.

Imajući u vidu veliku zainteresovanost za Open pakete i samu akciju, u Banjaluci smo odlučili da se družimo sa građanima dva dana. Odmah nakon Doboja, m:mrazice će dočekati Banjalučane u subotu, 13. decembra., od 17 do 20 časova u tržnom centru Konzum (bivši Merkator), a zatim u  nedjelju, 14. decembra, na istom mjestu, od 12 do 15 časova.

Mtel OPEN slika iz Bijeljine 2Fotoaparatom, kao i do sada, ćemo zabilježiti cjelokupnu atmosferu, m:mrazice će se fotografisati sa građanima, a odmah nakon toga, uz poklon iznenađenja, zajedničke fotografije ćemo vam pokloniti kao uspomenu.

Mtel OPEN slika iz Bijeljine 3

Pored druženja, praznični ugođaj u navedenim gradovima pripremili smo i da bismo predstavili našu prazničnu Open ponudu, te načine uštede, ali i kako bi objasnili koliko se isplati do 31.1.2015. postati korisnik nekog od Open paketa. Oni koji postanu korisnici Open paketa, ili uključe jednu ili više novih usluga u svoj postojeći Open paket, ostvariće popust od 10% na mjesečnu pretplatu za odabrani Open paket sljedeća 24 mjeseca, te će imati priliku da po 100 KM umanjenoj cijeni, sebi ili dragim osobama, povodom praznika, priuštite neki od aparata bijele tehnike iz m:tel Open ponude.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info