m:tel stipendije šansa za bolje uslove studiranja

0

Konkurs za petu generaciju stipendista kompanije m:tel objavljen je 14. novembra 2014. godine, a pravo da se na njega prijave imaju svi studenti završne godine i apsolventi prvog ciklusa studija sa prosjekom ocjena iznad 8, koji nisu obnovili nijednu godinu studija tokom studiranja.

Konkurs se odnosi na studente elektrotehničkih fakulteta u Banjaluci, Istočnom Sarajevu i Sarajevu, kao i Fakulteta elektrotehnike u Tuzli, Fakulteta strojarstva i računarstva u Mostaru, te Fakulteta informacijskih tehnologija u Mostaru, a ostaje otvoren 30 dana od dana objave.

Ovim konkursom, kompanija m:tel daje priliku talentovanim studentima fakulteta elektrotehnike i informacijskih tehnologija u BiH, da za svoje znanje i trud dobiju podršku koju zaslužuju. Novih 25 m:stipendista će kao i njihove kolege iz prethodnih generacija primati mjesečni iznos od 300 KM do kraja prvog ciklusa studija, a mogućnosti koje im u okviru stipendiranja pruža kompanija m:tel, biće im sigurno od koristi na njihovom putu ka budućnosti.

Pored finansijske podrške svojim stipendistima, m:tel otvara i mogućnost za obavljanje jednomjesečne studentske prakse u kompaniji, ali i podršku u cijelom procesu studiranja.

Više informacija o m:stipendijama na www.mtel.ba/mstipendije ili putem mejla [email protected]

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info