5 novih kombinacija boja koje trebate isprobati ove zime

0

Iako se čini da će ova zima ličiti na sve drugo osim na zimu (bar kada je u pitanju naše podneblje) ipak ne treba odustajati od boja koje možete kombinovati u ovom periodu. Donosimo vam najpopularnije kombinacije boja ove sezone koje su idealne za sve prilike.

 

Crna i ljubičasta

Ljubičasta je kraljevska boja i dobro stoji skoro svakoj ženi. Najbolje je da je kombinujete sa crnom bojom, jer ćete tada samo dodatno poboljšati njenu teksturu i sjaj. Kombinacija je odlična za sve prilike: od ležerne dnevne preko poslovne do večernje varijante.

 

Zlatna i boja burgundca

Ove dvije boje su stvorene jedna za drugu. One sa fantastično slažu sa svakim tenom i, zaista, ukoliko želite da izgledate elegantno, ali ne preozbiljno, one bi trebale da budu vaš izbor. Uvijek možete upariti farmerice boje burgundca sa bluzom u nijansi blijedo zlatne boje ili zlatnim asesoarima.

 

Zagasito zelena i crna

Zagasito zelena je prilično popularna ove sezone. Džemperi, haljine, pantalone, suknje – gotovo svaki modni artikal ćete pronaći u ovoj boji. U kombinaciji sa crnom bojom, dobićete elegantan izgled koji je idealan za posao, ali i za formalnije večere i zabave.

 

Crvena i bež

Ovo je odlična kombinacija boja za dan na poslu. Bež košulja ili bluza u kombinaciji sa crvenom suknjom odaje izgled elegantne, ali ne i preozbiljne ili uštogljene poslovne žene. Takođe, možete uraditi i sasvim suprotnu stvar: crvena majica i bež pantalone takođe su sjajna kombinacija.

 

Boja kestena i boja badema

Ovo je još jedan odličan izbor za posao. Lagani džemper (uzimajući u obzir vremenske prilike) boje kestena odlično se slaže sa suknjom ili pantalonama boje badema. Nećete pogriješiti ni ako obujete cipele ili čizme boje badema u kombinaciji sa jaknom ili kaputom boje kestena. Za koju god kombinaciju se odučite, sigurno ćete izgledati moderno i privlačno.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info