10 tajni koje vjerovatno ne biste trebali reći svom partneru

0

Ako su se stvari u vezi posložile baš onako kako bi i trebale, onda sigurno ne postoji ništa šta ne biste smjeli reći svom muškarcu. To je prava ljubav! Ali postoje neke stvari za koje ipak ne postoji pravo vrijeme da budu rečene. Nikada! Iako se vi ne biste trebali osjećati loše zbog njih, ipak ne bi trebalo da ih kažete. Ionako, ni vi sami ne biste nikada željeli da ih čujete od njega. Donosimo deset stvari koje biste ipak trebali zadržati samo za sebe.

 

  • Njegov najbolji prijatelj je tako zgodan. On je svjestan da njegov prijatelj odlično izgleda. Godinama je “kupio“ sve najbolje “ženske”. I to je ok. Ali, za promjenu, vaš partner bi želio da niste kao ostale žene. On želi ženu koja će biti zainteresovana samo za njega.
  • Pratite profil njegove bivše na Facebook-u. Naravno da on pomalo sumnja da to radite. Na kraju krajeva i on je sigurno dobro “pročešljao“ profil vašeg bivšeg. To valjda tako ide, ali ne mora biti naglas rečeno.
  • Seks sa njim je najbolji koji ste ikada imali. U slučaju da je to istina, slobodno mu recite. U protivnom, bolje je da ćutite.
  • Žalite za propuštenom prilikom. Mladost ste proveli izbjegavajući napornog štrebera koji vam je konstantno izjavljivao ljubav. Sada je on zgodni frajer koji ima svoju firmu. Pitate se kakav bi vam život bio da ste tada prihvatili njegovu ljubav? Svoje maštarije ipak zadržite za sebe.
  • Mrzite njegovu omiljenu majicu. Svaki muškarac ima neku majicu stariju skoro od njega samog, ali eto, iz nekog razloga on odbija da je baci. Ako ništa, toliko dugo je ima da je sentimentalno vezan za nju. Možda je tu majicu kupio na odmoru sa prijateljima ili dobio od brata. Šta god da je u pitanju, dopustite mu da uživa u njoj. To je ipak samo mala žrtva za vas, a njemu će puno značiti.

 

  • Ne volite njegovog najboljeg prijatelja. Ako nemate izuzetno dobar razlog za to, bolje je da ćutite, inače ćete izvući deblji kraj.
  • Ne volite njegove roditelje. Pa čak i ako on nije u najboljim odnosima sa njima, nikada nemojte da govorite protiv njih. To jednostavno nije u redu i sigurno će vas “opeći“ prije ili kasnije.
  • Neki muškarac vam se nabacivao, ali mu niste dali broj telefona. U suštini, ovo zvuči kao da od partnera očekujete da vam se  zahvali zato što ga niste prevarili. Bio bi on zahvalan, sigurno, ali zar vjernost nije onaj neki minimum koji je potreban za ozbiljnu vezu? Šta vi u stvari hoćete od njega? Zahvalnost? Da ga napravite ljubomornim? Savjet: ovakve stvari ostavite za sebe ili eventualno podijelite sa najboljom prijateljicom.
  • O stvarima koje ćete mu “raditi“ u krevetu. Jedino ako ne planirate da radite nešto potpuno novo i neobično zbog čega bi vam trebao njegov potpis u svrhu saglasnosti (a to je malo vjerovatno), iznenadite ga. Sigurno će biti mnogo bolje i uzbudljivije ako se jednostavno prepustite.
  • Odglumili ste “vrhunac“. Ovako nešto ne treba reći ni najgorem neprijatelju, a posebno muškarcu sa kojim dijelite postelju. Laž i pretvaranje sigurno nikome neće donijeti ništa dobro. Budite iskreni zbog sebe. Ako mu priznate, budite sigurni da će se potruditi da sledeći put nemate potrebe za glumom.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info