Posjetioci m:tel bloga odabrali novi izgled smartfona Sony Xperia T3

0

Posjetioci m:tel bloga su u periodu od 20. novembra do 1. decembra 2014. godine imali težak zadatak da među preko 80 radova kreativaca iz cijele BiH odaberu tri najbolja koja će krasiti poleđinu Sony Xperia T3 modela.

Lana Sator

Naime, kreativci su osmislili i dizajnirali svoju viziju identiteta novog smartfona iz slavne Sony radionice, a riječ je o prijedlogu vizuelnog rješenja covera (zaštitne maske) telefona Sony Xperia T3. Posjetioci svojevrsne virtuelne izložbe radova mogli su uživati u rješenjima preko 50 autora koji su se prijavili na ovaj jedinstven konkurs, te upravo svojim glasovima pokazali koji su im najdraži i odlučili o najboljima, a do samog završetka glasanja, ime pobjednika bilo je neizvjesno.

Rihad Covcic

Tako se na prvom mjestu, sa preko 1400 glasova, našla Lana Šator, koja će kao nagradu dobiti upravo Sony Xperia T3 smartfon. Naredna nagrada je Sony SmartWatch 2, koju je kao drugoplasirani sa nešto manje od 1400 glasova za svoj rad dobio Rihad Čovčić, a treće mjesto pripalo je radu Adija Begovića, koji će kao priznanje dobiti Sony slušalice.

Adi Begovic

Osim toga, kompanija m:tel izradiće sva tri pobjednička covera u ograničenim količinama, i omogućiti da prvi kupci Sony Xperia T3 telefona dobiju potpuno jedinstven dizajn svojih novih smart telefona.

Finalna rješenja i najbolje covere odabrane isključivo po glasovima posjetioca m:bloga možete pogledati na adresi blog.mtel.ba/t3-cover.

Imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info