Noć dobre kupovine sa popustima do 60%

0

U subotu, 29. novembra od 19 časova u Tržnim centrima Banja Luka, Gradiška i Brčko organizuje se manifestacija „Noćna kupovina”. U više od pedeset trgovina ovih centara kupce i posjetioce očekuju popusti i do 60 odsto, kao i zanimljivi popratni događaji. 

Manifestacija „Noćna kupovina” u Mercator Centrima je prethodnih godina prepoznata kao nezaobilazan šoping događaj za sve ljubitelje mode i dobre kupovine. Ovogodišnja „Noćna kupovina” u Tržnim centrima Banja Luka, Gradiška i Brčko nastavak je ove uspješne manifestacije koja svojim kupcima nudi odličnu priliku za dobru i povoljnu kupovinu modela iz aktuelne kolekcije uz popuste od 10 do, čak 60 odsto.

Tokom noćne kupovine u Tržnom centru Banja Luka u ul. Aleja Sv.Save 69, kupci i posjetioci će imati priliku da na humanitarnoj prodajnoj izložbi, organizovanoj povodom obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, pogledaju i kupe ručno rađene predmete koje su izradile štićenice Sigurne kuće Banja Luka. Kupovina ovih staklenih i drvenih predmeta nastalih u radionici oslikavanja, jedan je od načina da se pruži podrška aktivnostima i pomogne rad Sigurne kuće.

Tržni Centri Banja Luka, Gradiška i Brčko pozivaju svoje vjerne kupce da iskoriste pogodnosti tokom „Noćne kupovine” i uživaju u ugodnom ambijentu uz odličnu ponudu i nezaboravno šoping iskustvo.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info