m:tel i Open IPTV preporučuju

0

Filmski kanal HBO u nedjelju 16. novembra 2014. godine u 18.05 časova prikazuje dramu (triler) „ARGO“ čiju režiju potpisuje Ben Aflek, a u glavnim ulogama igraju: Ben Aflek, Brajan Krenston, Alan Arkin, Džon Gudman, Viktor Garber. Pod maskom holivudskog producenta koji traži lokaciju za naučno-fantastični film, agent CIA ( Ben Aflek) kreće u opasnu operaciju spašavanja šest Amerikanaca u Teheranu za vrijeme krize talaca u Iranu 1980. godine.

Na istom kanalu, u nedjelju 16. novembra u 20.05 časova, zakazana je fantastična komedija „ Mi smo Milerovi“, u kojoj se u glavnoj ulozi pojavljuje Dženifer Aniston. Osim nje, igraju još i Džejson Sudejkis, Ema Roberts, Vil Poulter, Ed Helms, dok režiju potpisuje Roson Maršal Turber. U ovoj komediji, Džejson Sudejkis tumači lik sitnog dilera trave. Kad su ga skitnice pankeri zaskočili i ukrali mu novac i robu, on okuplja lažnu porodicu kao dio plana da prebaci ogromnu pošiljku trave iz Meksika u SAD.

HBO COMEDY nam za četvrtak, 20.novembra 2014. godine sa početkom u 20.35 časova zakazuje komediografsku dramu „Princ Pensilvanije“, koju je režirao Ron Nisvaner. Glumačka postava Kijanu Rivs, Ejmi Madigan, Fred Vord, Boni Bedelia i Džosef De Lisi nam donose priču smještenu u udaljenom rudarskom gradu u Pensilvaniji. Ova otkačena komedija govori o prijateljstvu starije žene hipika i depresivnog tinejdžera pankera, koji se osjeća kao otpadnik.

Režiser Đusepe Ferara i sjajna glumačka postava poput Lina Ventura, Đulijana de Sia, Lina Troisia prenijeli su na televizijsko platno dramsko ostvarenje „Sto dana u Palermu“ koje će biti emitovano na kanalu Cinemax u petak 21. novembra 2014, sa početkom u 20.00 časova. Početkom 1980-ih, Sicilija je u snažnom stisku mafije. Poslije niza visokoprofilisanih političkih ubistava u Palermu, general Dala Kijeza imenovan je za šefa policije i momentalno je započeo rat sa gangsterima…

Podsjećamo da je kanal HBO dostupan svim Open IPTV korisnicima u dodatnom HBO paketu, a kanal Cinemax u dodatnom Cinemax paketu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info