Igre autićima se vraćaju u velikom stilu i najbolji telefoni za selfi fotografije

0

Novih 20 minuta posvećenih informacijama iz svijeta tehnologije i komunikacija možete pogledati u jubilarnom 20. izdanju m:agazina, koje će na programu ATV-a biti prikazano u subotu 8. novmbra od 16.15 časova, a i ovoga puta vam donosimo pregršt zabavnih i zanimljivih sadržaja.

Za ljubitelje neobičnih igara, spremili smo priču o autićima koja donose spoj robotike, vještačke inteligencije i video igara, pod nazivom Anki Drive. Takođe ćete saznati kako to izgleda kada se video igra preseli u stvarni svijet i to pomoću vaših smarftona.

Tu je još jedna igra, koje je u osnovi digitalna verzija Lego kockica i koja ljudima dozvoljava da stvaraju sopstvene svjetove sa drugim igračima. Naravno, u pitanju je slavni Minecraft, ali ovoga puta ćemo se fokusirati na vijest da je Microsoft kupio ovu platform, te da li će i kako to uticati na prodaju Windows Phonea, odnosno Android i iPhone korisnike.

Fenomen selfie fotografija odavno je postao uobičajen način bilježenja našeg raspoloženja i uspomena sa dragim ljudima, zato vam donosimo izbor od tri najbolja smartfona iz ponude kompanije m:tel, a koji su fantastični za sve ljubitelje snimanja prednjom kamerom telefona.

Kroz najnovije izdanje m:agazina vodiće vas Jelena Babić i Brankica Stojanović, koje će učiniti da vam vrijeme provedeno uz male ekrane bude izuzetno zanimljivo i zabavno.

Ukoliko imate prijedlog za neku zanimljivu temu, pišite nam na [email protected], a mi ćemo se potruditi da u narednim izdanjima i vaša tema nađe svoje mjesto.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info