Veze: 7 znakova da on nije ozbiljan

0

Da li ste se nekada zapitali u kakvoj ste vezi? Da li bezuslovno vjerujete svom partneru ili se ipak ponekad zapitate da li je u potpunosti iskren prema vama? Donosimo sedam znakova kako da prepoznate da li je partner iskren ili je u stvari “igrač” koji gleda da samo njemu bude dobro.

 

Daleko od očiju, daleko od srca

Ako mu se stvarno sviđate, on će uvijek pronaći način da što više vremena provede s vama. Igrač je jedino zainteresovan kada slučajno “naleti” na vas.

 

Još uvijek niste upoznali njegove prijatelje

Jedan od glavnih znakova da mu nije stalo je taj što još uvijek ne znate ko su mu prijatelji. Takođe, znate da ima mnogo prijateljica koje, pogotovo, ne želi da upoznate. Moguće je da je jedna od njih njegova “šema” i da se boji da to ne saznate.

 

Lako se naljuti ako ga iznenada nazovete

Ako se desi da ga pozovete u neočekivano vrijeme te se on naljuti na vas, dobro se zapitajte. Moguće je da se u to vrijeme nalazi sa drugom ženom te ne želi da joj objašnjava ko ste i zašto ga zovete.

 

Ne ispušta telefon iz ruke

Iskusan igrač će svaku ženu, obasipajući je pažnjom, navesti da misli da mu je jedina. Ali, ako on više vremena provodi tipkajući po telefonu nego u razgovoru sa vama, budite oprezni. Ovo može biti znak da ima još nekog pored vas.

 

Uvijek izlazi iz prostorije kada mu zazvoni telefon

Ako se ponekad desi da mu zazvoni telefon te se izvini uz riječi da se mora javiti u drugoj sobi, to i nije veliki problem. Međutim, ako uvijek razgovara van prostorije u kojoj se nalazite, stalno provjerava poruke te ignoriše pojedine pozive… e to je već veliki problem.

 

Poslovne ručkove obavlja u romantičnom restoranu

Ponekad će reći: “Bio sam na poslovnom ručku sa kolegama sa posla”, ali vama je poznato da je taj restoran veoma romatičan i jako skup. Jednostavno, osjećate da tu nešto ne “štima”.

 

Osjećate da nešto nije u redu

Žene često osjete kada nešto nije u redu. Obično se fokusiraju na pozitivne stvari te zanemare one očigledne. Poslušajte svoj instinkt. Ako vam djeluje sumnjivo, velika mogućnost je da ste u pravu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info