m:tel i Open megapremijera “Ljepotica i zvijer”

0

U nedjelju, 2. novembra u 20.05 na kanalu HBO, Open korisnike očekuje megapremijera: „Ljepotica i zvijer“. Između najmlađe kćerke propalog trgovca i tajanstvene zvijeri kojoj duguje njen otac, rađa se neočekivana romansa. Režiju potpisuje Kristof Gans, dok uloge tumače: Vinsent Kasel, Lia Sidu, Andre Disolije, Eduardo Noriega, Mirijam  Šarlon.

Holivudska megazvijezda Nikol Kidman, zatim Metju Gudi, Mia Vasikovska i Džeki Viver, a sve pod dirigentskom režijom Čan Vuk Parka za 5. novembar u 22.00 časova na televizijskom kanalu HBO zakazuju dramsko ostvarenje „Stoker“. Scenarista nam donosi priču u kojoj poslije smrti Indijinog oca, njen stric za koga nije znala da postoji, dolazi da živi s njom i njenom majkom. Indija počinje da sumnja da taj tajanstveni i šarmantni muškarac ima skrivene motive, ali uskoro postaje očarana njime.

Dan poslije, 6. novembra, TV kanal HBO sa početkom u 21.35 časova prikazuje fantastičan biografski dokumentarac „Svijet iz ugla Dika Čejnija“. Režiser R.J. Katler donosi značajan uvid u život jedne od najkontroverznijih i najmoćnijih političkih ličnosti, bivšeg potpredsjednika SAD Dika Čejnija, od njegovih početaka u Vašingtonu, pa sve do službovanja u Bijeloj Kući, zajedno sa predsjednikom Džordžom V. Bušom.

HBO COMEDY za početak oktobra preporučuje dvije komedije.                 U nedjelju 2. novembra sa početkom u 20.30 na programu je „Kako oženiti Barija“. U ovoj urnebesnoj romantičnoj komediji, prijatelji iz djetinjstva planiraju da se otarase društveno neprikladnog ortaka Barija, tako što će mu naći ženu. Plan se u potpunosti izjalovio kada se ispostavilo da je njegova djevojka ista kao on.

Srijeda, 5. novembar u 21.05 vrijeme je za komediografsku dramu „Prije ponoći“.

Džesi i Selin se upoznaju u dvadestim u „Prije svitanja“, ponovo se sreću u tridesetim u „Prije sumraka“, a sada u „Prije ponoći“, suočavaju se sa prošlošću, sadašnjošću i budućnošću: porodicom, romansom i ljubavlju u ranim četrdesetim. Vrijedi pogledati. Film je režirao Ričard Linkleter, a uloge tumače: Itan Houk, Džuli Delpi, Dženifer Prior, Šarlot Prior.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info