Dnevni horoskop za 29.10.2014.

0

Ovan

ovanSretaćete ljude koji će vam ići na živce svojom predvidljivošću i dosadnim razgovorima. Svaki vaš pokušaj da se ljubazno udaljite od takvih sagovornika biće neuspješan. Moraćete im jasnije dati do znanja da vas umaraju. Poslovni kontakti biće napeti, ali neka vas to ne odvrati od onoga što morate uraditi. Na dobrom ste putu.

 

Bik

BikPravi je trenutak da nešto započnete ili privedete kraju, bilo da su u pitanju ljubav ili posao. Moći ćete izvući ono najbolje iz veze i osobe koja vam se sviđa. Privući će vas mogućnost da uskoro otputujete u inostranstvo na koje vas šalje firma u kojoj radite. Ipak, neki će putovati i iz ljubavnih razloga.

 

Blizanci

BlizanciMogući su neplanirani troškovi, kao oni vezani za kvarove, neplaćene račune ili opomene. Mogli biste posuditi novac ili platiti neke račune u korist voljene osobe ili prijatelja, ali budite oprezni i dobro razmislite je li to najbolje rješenje. Mnogobrojne obaveze, a posebno one koje niste planirali, prilično će vas umoriti.

 

Rak

RakMirno prihvatite neočekivane situacije koje neće biti konačne, iako će vam se takvima činiti. Bićete povučeniji, a odnose zasnivati na dubljem intuitivnom razumijevanju. Vaše mrzovoljno ponašanje loše će uticati na partnera. Ako poželi razgovarati s vama, izgovaraćete se na umor pa će na isti način i on uzvratiti vama.

 

Lav

LavVeliki poslovni napori obilježiće dan. Sarađujte s ljudima oko sebe, slušajte šta govore. Mogući su nesporazumi, ali ako budete taktični, uspjećete smiriti napetosti. Ne zapostavljajte sebe, posebno osjećate li umor. Godiće vam masaža ili mirišljiva kupka, a ako niste dugo bili na stomatološkom pregledu, krajnje je vrijeme.

 

Djevica

DjevicaPlanetarni uticaji povećaće vašu potrebu za skladnim ljubavnim životom. Bićete voljni oprostiti pa i zaboraviti na neke stvari. Nakon podužeg razgovora veče biste mogli dočekati iscrpljeni, ali duboko u sebi osjećaćete zadovoljstvo. Bićete melem osobi kojoj treba savjet ili utjeha.

 

Vaga

VagaOpterećeni ste razmišljanjima o troškovima i dugovima. Vodite računa o režijama i kamatama. Kriza u ljubavnoj vezi je prolazna pa ne shvatajte preozbiljno postupke i riječi druge strane. Potrudite se unijeti dinamiku u bračne odnose. Zapitajte se kada ste zadnji put s partnerom bili u kinu, pozorištu ili negdje na večeri.

 

Škorpija

ŠkorpijaBuja vaša kreativnost pa će mnogi obnoviti bavljenje zapostavljenim hobijima, posebno ako imaju veze s muzikom i slikanjem. Imate dobru sposobnost procjenjivanja pa će odluke koje donesete biti kvalitetne. Neki će doživjeti ljubav i uzvraćene emocije, a tome će kumovati dopisivanje sa simpatijom preko interneta.

 

Strijelac

StrijelacVaša će samokontrola biti na iskušenju, a ljudi oko vas neće imati dovoljno razumijevanja. Ustrajte na tolerantnom pristupu, čak i onda kad nečije provokacije postanu pretjerane. Podrška članova porodice omogućiće vam da unaprijedite intimni i poslovni život. Neke će razveseliti honorar ili isplata koju željno iščekuju.

 

Jarac

JaracBićete zadovoljni ljubavnim životom, a posebno će vas veseliti večera u društvu prijatelja. Slobodne trenutke ipak ćete rado vezati za odmor i zabavu. Uzrok tome su pozitivni uticaji iz znaka škorpije koji pred vas neće postavljati nove ciljeve ili prepreke pa ćete se zadovoljiti postojećom situacijom i uživati u svakodnevici.

 

Vodolija

VodolijaPlanete vas usmjeravaju na druženje. Mogli biste sresti ljude koji su bili bitni u vašoj prošlosti i s kojima vas i danas štošta povezuje. Iznenadiće vas promjene u njihovim životima. Odnos sa starijim članovima rodbine nameće strpljivost i oprez. Možda ćete morati mnogo toga žrtvovati da bi najmilijima bilo bolje.

 

Ribe

RibeAko se ljubavna situacija ne odvija kako ste planirali, kroz nekoliko dana uvidjećete da su problemi rješivi. Zato, budite strpljivi, posebno ako ste nesretno zaljubljeni. Zahuktali radni ritam moći ćete pratiti samo uz dobru organizaciju vremena. Dovršite poslove, posvetite im dovoljno vremena i strpljenja pa će i rezultati biti dobri.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info