7 feng shui savjeta za skladan zajednički život

0

Napokon ste počeli živjeti zajedno. Spajanje dvije osobe i dva stila života može biti veoma komplikovano i stresno. Dogovor oko postavljanja umjetničke slike na zid ili velikog LCD televizora može dovesti do potrebe za kompromisom. Slijedeći feng shui pravila, stvorićete harmoniju i donijeti sreću u vaše ljubavno gnijezdo. Feng shui predstavlja umjetnost uređenja prostora u kojem živite na način koji će vam donijeti srećan i uspješan život pun ljubavi. Spavaća soba je mjesto gdje ste najpovezaniji sa partnerom, tako da morate voditi računa o njenom uređenju. Sledećih sedam savjeta će vam pokazati kako to da uradite.

 

Promijenite madrac, a krevet okrenite tako da možete vidjeti vrata

Najbolje bi bilo kada biste imali krevet sa drvenim uzglavljem, jer će on unijeti energiju prirode i stabilnost pa ćete se, dok spavate, osjećati sigurno i spokojno. Krevet postavite na istočnu stranu kako biste se svako jutro budili okupani prvim sunčevim zracima. Takođe, prvo jutarnje sunce će vam pružiti svu energiju neophodnu za ostatak dana.

 

Očistite sobu od nepotrebnih stvari

Riješite se svih nepotrebnih papira, računa te kutija koje ničemu ne služe. Sve ovo sprečava protok pozitivne energije. Ne stavljate ništa ispod kreveta. Dok spavate. energija mora nesmetano cirkulisati oko vas. Takođe, veliki broj knjiga može uticati na kvalitet sna pa ih svedite na minimum u spavaćoj sobi.

 

Zakačite romantičnu fotografiju na zid ispred kreveta

Ovo je važno pravilo, jer upravo ta fotografija predstavlja nešto što poslednje vidite prije spavanja, a prvo kada se probudite. Vesela ljetovanja, slike sa rođendana, vjenčanja i druge srećne memorije odličan su izbor, kao i mjesta koja želite zajedno da posjetite.

 

Unesite boje ljubavi kako biste otvorili i smekšali partnerovo srce

Romantične nijanse crvene, ružičaste ili boje trule višnje dodatno će “začiniti” aktivnosti ispod jorgana.

 

Izbacite sve što vas podsjeća na neugodnu prošlost

Svi predmeti koji u vama bude tužna osjećanja ili vas podsjećaju na ružne događaje moraju biti uklonjeni.

 

Uparite stvari kako biste ojačali zajedničku energiju

Na policu stavite dvije svijeće, dva rama za slike ili skulpturu žene i muškarca kako biste ojačali zajedničku energiju. Uklonite pojedinačne slike ili figure koje predstavljaju samo jednu osobu.

 

Unesite dašak prirode

Kućna biljka sa zdravim, zaobljenim listovima unijeće harmoniju i smanjiti stres. Pored toga, ona će pročistiti vazduh i dati mu neophodnu vlažnost, a sve to da biste mirno spavali.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info