Prvi finalisti Traffic Racer Sony takmičenja iz Banjaluke

0

U organizaciji kompanija m:tel i Sony, u Banjaluci je u ponedjeljak, 27. oktobra, održan prvi dan Traffic Racer takmičenja pod nazivom „Gas do daske”. Na samom ulazu u nekadašnji Mercator, vladalo je veliko interesovanje za virtuelne auto trke, a sjajan odziv i dobro raspoloženje učesnika, ali i navijača, obilježili su ovu akciju.

Nakon nekoliko krugova i neizvjesne borbe u Android igrici, proglašeni su i prvi finalisti iz Banjaluke: Danijel Šušković i Sergej Bursać, koji su se direktno plasirali u veliko finale.

Danijel je rekao kako je očekivao da će proći u finale jer je imao izuzetno dobre rezultate tokom svih krugova takmičenja: „Sergej mi je bio najveća konkurencija, ali je odlično da smo obojica prošli dalje. Takmičenje je bilo veoma zabavno i jedva čekam finale”.

Sergej je za takmičenje „Gas do daske” saznao dan ranije i odmah odlučio da se prijavi i učestvuje: „Iako nisam imao priliku igrati Traffic Racer ranije, volim igrice o automobilskim trkama. Veoma mi je drago što ću se takmičiti u finalu za nagrade”.

Naredne kvalifikacije za finale biće održane po sljedećem rasporedu, sa početkom u 14.00 časova:

Utorak, 28.10. – Tuzla (Mercator Centar)

Četvrtak, 30.10. – Bijeljina (robna kuća Emporium)

Subota, 1.11. – Doboj (Tržni Centar Bingo)

Veliko finale biće organizovano u Banjaluci,  5. novembra, kada će se finalisti takmičiti za vrijedne Sony nagrade. Najuspješniji takmičar u finalu će osvojiti odlični Sony Xperia E1 pametni telefon. Drugoplasirani takmičar osvojiće wireless slušalice Sony RF-811, a za treće mjesto tu su Sony slušalice MDR ZX100.

 m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info