Dnevni horoskop za 28.10.2014.

0

Ovan

ovanDan je povoljan za putovanja, ali i sređivanje poslovnih papira i knjiga. Biće situacija u kojima ćete zaigrati na kartu šarma i dobiti više nego što očekujete. Izvjesna je podrška ženskih osoba, prijatelja ili osoba na položaju. Mogli biste pohađati kurs programiranja ili stranih jezika te činiti sve da obogatite svoje znanje.

 

Bik

BikPosla će biti mnogo, ali nećete ga imati na koga prenijeti pa ćete morati zasukati rukave i sve odraditi sami. Izvjesne su nesuglasice s nadređenima – ne smijete dopustiti sebi da vas one potaknu na donošenje nepromišljenih odluka. Očekujte povoljne vijesti ili nove okolnosti kada je riječ o nasljedstvu ili partnerovoj imovini.

 

Blizanci

BlizanciMogli biste ostati duže na radnom mjestu, što vam neće odgovarati. Više vodite računa o ponašanju i utisku koji ostavljate na druge, kao i o tome kako raspolažete s novcem. Umor i prezaposlenost biće vidljivi i na vašem licu pa će vam dobro doći popodnevno spavanje ili raniji odlazak u krevet.

 

Rak

RakZbog porasta obima posla radićete prekovremeno, a kad stignete kući zasluženog odmora neće biti. Bližnji će vas odmah nečim zaposliti, ako ničim drugim, onda svojim brigama i problemima. Ipak, neće vam biti teško udovoljiti najmilijima. Umor i iscrpljenost mogu nastati zbog lošeg podnošenja vremenskih prilika.

 

Lav

LavOsjetljiviji ste na potrebe i želje drugih, naročito partnera ili djeteta. Znaćete im ugoditi, izaći ususret, pomoći gdje treba. Suprotni pol pokazuje sve veće zanimanje za vas, a slobodni su sve više zainteresirani za nekog ko ih duže vrijeme privlači. Dan je odličan za pokušaj osvajanja ili poziv simpatije da se nađete na kafi.

 

Djevica

DjevicaVrijeme provedeno na poslu brzo će prolaziti. Moraćete zatražiti pomoć kolege, kako biste na vrijeme obavili zadatke. Moguće su prepirke s prijateljima ili ukućanima, posebno ako se radi o problemu koji nikako ne možete riješiti. Raspravu odgodite za sutra kada će se strasti smiriti, a vi biti staloženiji.

 

Vaga

VagaOsjetićete navalu energije i pozitivnih misli. Mogli biste ostvariti zanimljive kontakte s inostranstvom ili krenuti na uzbudljivo putovanje. Očekuju vas nova poznanstva i neočekivan ljubavni rasplet. Ako se dogodi da tokom dana ne ostvarite kontakt sa simpatijom, nemojte odustati – veče je mnogo povoljnije za intimne razgovore.

 

Škorpija

ŠkorpijaAko poradite na kvalitetu svoje veze, trud će vam se višestruko isplatiti. Mogući su zajednički poslovni i finansijski projekti s partnerom, koji će brzo napredovati. Roditelji će se posvetiti djeci i njihovim zadacima, ali i problemima koji ih muče. Samci, zapeli ste za oko privlačnoj osobi koja će se i vama svidjeti zbog svoje suzdržanosti.

 

Strijelac

StrijelacUspostavićete kvalitetnu saradnju, raskinuti lažna prijateljstva i uspostaviti nova, mnogo kvalitetnija. Oživjeće i neka zaboravljena prijateljstva. Jedino ne biste smjeli posustajati u trenucima sumnji i samokritika, koji će danas biti česti. Prihvatite činjenicu da se i vama mogu događati dobre stvari, kao i svima drugima.

 

Jarac

JaracNe nervirajte se oko situacija koje ne možete promijeniti, čak i ako se radi o ljudima s kojima živite. Radije čuvajte živce i više mislite na sebe. Osjetićete potrebu za samoćom i bijegom od drugih, što će biti posljedica zasićenja zbivanjima. Tokom večernjih sati iz letargije će vas izvući društvo ili nečiji telefonski poziv.

 

Vodolija

VodolijaPsihofizički ćete se osjećati odlično. Obavezama i kontaktima prilazićete sa zavidnom dozom entuzijazma. Kontakti s udaljenim mjestima, putovanja i poznanstva sa strancima donose vam razonodu i priliku za nova iskustva. I u ljubavi vam je krenulo pa ćete lakše rješavati nesporazume s partnerom.

 

Ribe

RibeZabrinjavaće vas novčano stanje pa ćete morati štediti. Mogli biste od nekoga posuditi veći iznos, ali dobro razmislite možete li to vratiti. Ustrajte na miroljubivosti i tolerantnom pristupu, čak i onda kada tuđe provokacije postanu pretjerane. Ne dajte pakosnim pojedincima da se iskaljuju na vama. Postavite se čvrsto i odlučno!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info