Nesvakidašnja m:tel prezentacija HTC One M8 telefona u Banjaluci

0

Kompanija m:tel, prateći svjetske trendove u tehnologiji, odlučila je da prošle subote 25. oktobra, iznenadi posjetioce Tržnog Centra Banja Luka i to Fog screen virtuenim zidom, koji je po prvi put predstavljen u BiH.

Riječ je o zidu od pare na koji se mogu projektovati različite slike ili video filmovi, a posjetioci su ovom prilikom saznali nešto više o jednom od najpopularnijih telefona iz ponude kompanije m:tel- HTC One M8.

Banjalučanka Sanja Topić smatra da je koncept zida od pare veoma zabavan: „U početku nisam shvatala o kakvom uređaju se radi pošto nikada prije nisam vidjela nešto slično, čak ni na televiziji. Tek kada sam se približila shvatila sam da se radi o pari. Prvi put vidim nešto ovakvo u Banjaluci i nadam se da će uređaj biti ponovo postavljen”.

I Marini Dujaković koja je Tržni Centar posjetila sa svojim četvorogodišnjim sinom svidio se interaktivni zid: „Fog screen se pogotovo svidio mom dječaku, stalno je prolazio kroz njega i igrao se. Oboje smo se slikali i baš dobro zabavili“.

HTC One M8 najprodavaniji je smartfon u 2014. godini. M8 u stopu prati prošlogodišnji HTC One, a kupce osvaja odličnim specifikacijama, zakrivljenim rubovima i aluminijumskom izradom. HTC One M8 koristi Super LCD 3 panel ekran koji je nešto veći od prošlogodišnjeg modela. Ima i HD rezoluciju od 1080 piksela, a boje i kontrasti na ekranu su impresivni.

U m:tel ponudi ovaj sjajan telefon dostupan je po cijeni od 1KM uz Moj Mix VIP.

Pozivamo vas da nam se pridružite i u subotu 1. novembra u Tuzli i na taj način postanete dio HTC One Fog Screen avanture!

 m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info