Jedna frizura na šest načina: Duga i stepenasta

0

Kratke frizure možda i jesu pravi hit u svijetu, ali činjenica je da su frizure s dugom kosom uvijek izdržale “zub vremena”. Duga kosa je uvijek in i, ako ste blagoslovene zdravom i sjajnom kosom, onda i same znate koliko mnogo frizura možete napraviti. Ipak, mi smo se odlučili da vam predstavimo šest veličansvenih. Uživajte.

 

Veliki uvojci

Vjerivatno i jedna od “najglamuroznijih” frizura, ako imate dugu kosu. Volumen je postignut pomoću “velikih” uvojaka, a kosa je razdijeljena na sredini, kako ne bi bila previše jednolična. Najbolji modni dodatak uz ovu frizuru? Neodoljivi osmijeh!

 

Konjski rep sa šiškama

Kosa svezana u niski konjski rep jednostavan je način da napravite brzu frizuru. Šiške dodaju dašak dimenzionalnosti, a za frizuru vam je potrebno svega pet minuta. Ipak, pazite – da biste ovakvu frizuru imali, kosa mora biti čista. Za stajling koristite lak.

 

Ravna i zaglađena

Ravna kosa koja “uokviruje” lice stil je koji je prilično popularan. Pramenovi boje meda, od sredine ka vrhovima, dodatno ističu jagodice, ali i ostale crte lica.

 

Niska punđa sa strane

Pramen boje karamele daje notu mladalačkog stila ovoj “konzervativnoj” frizuri. Idealna je za formalne sastanke i događaje.

 

Retro uvojci

Glamurozna frizura iz četrdesetih godina prošlog vijeka kojoj šiške prebačene u stranu daju moderan izgled.

 

Kraljevska punđa

Veoma sofisticirana frizura koja će vam dati kraljevski izgled! Idalna je za sve prilike, mada se najviše preporučuje za poslovne i formalne događaje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info