Dnevni horoskop za 27.10.2014.

0

Ovan

ovanSpremno ćete prići osobi koja vam se sviđa, ne čekajući da ona učini prvi korak. Vaša ljubavna inicijativa svidjeće se drugoj strani pa bi vam osjećaji mogli biti uzvraćeni. Najavite posjetu rodbini u drugom gradu, kako biste bili sigurni da ćete ih naći kod kuće. Samci željni zabave i poznanstva, večeras neka svakako negdje izađu.

 

Bik

BikS partnerom ćete razgovarati o novcu i finansijskoj budućnosti. Bilo da je u pitanju zajedničko ulaganje u posao, podizanje stambenog kredita ili nešto treće, takve će vas odluke čvršće povezati, a neke potaknuti i na početak zajedničkog života.

 

Blizanci

BlizanciNastojite se što više usredotočiti samo na bitne stvari. Ako se nađete u iskušenju ili u krizi, imajte vjeru u sebe i primijenite sve što ste dosad naučili. U komunikaciji budite taktični i smirite strasti da razgovor ne bi poprimio neželjene razmjere. Iako će vas nešto tjerati da reagujete brzopleto, suzdržite se i ne činite ništa riskantno.

 

Rak

RakViše poslovnih pogodnosti očekuje vas sa firmama koje imaju sjedište u drugim gradovima. Neke bi na rad mogla motivisati ljubavna priča, koja bi se mogla odvijati na putovanju ili seminaru. Češće ćete zagledati u izlog s kvalitetnom odjećom, obućom i nakitom te doći u iskušenje da potrošite više nego biste smjeli.

 

Lav

LavDan će biti ispunjen ugodnim spoznajama i novim poslovnim ili ljubavnim raspletima. Intuicija će biti vaše najjače oružje. Nepogrešivo ćete znati kako se postaviti u vrlo osjetljivim situacijama. Večernji sati unose slatki nemir zaljubljenima – mogla bi vas kontaktirati simpatija i predložiti sastanak. Imaćete tremu prije susreta.

 

Djevica

DjevicaOčekuje vas porast neočekivanih okolnosti koje će iziskivati promjenu planova i brzo prilagođavanje. Kašnjenje, odgađanje, smetnje u komunikaciji, kvarovi tehnike i uopšteno neočekivane teškoće usporavaće vas u djelovanju. U ovakvim i sličnim situacijama nastojte ne gubiti živce, jer su to okolnosti na koje nemate uticaja.

 

Vaga

VagaMnogo ćete se kretati, voziti, slati i primati poruke. Životni noviteti biće vezani za partnera ili osobe iz porodičnog kruga. Burne ljubavne dogodovštine izvjesnije su u mjestu udaljenom od vašeg. Sve će se odvijati naglo i neočekivano. Ako ste u potrazi za poslom, mogle bi vam se javiti osobe s kojima ste ranije sarađivali.

 

Škorpija

ŠkorpijaVaš radni entuzijazam biće velik pa ćete obaviti mnogo u kratkom roku. Pomoći ćete novom kolegi ili pripravniku da nauči posao i istakne svoje sposobnosti. Više poradite na komunikaciji s partnerom, jer vaš bi se odnos mogao zaoštriti. Glavni uzrok nesporazuma biće novac i porast troškova.

 

Strijelac

StrijelacPred vama su izvrsne prilike, ali radije se dohvatite jednog cilja nego da se širite na više strana. Uživaćete podršku javnosti i sklopiti poznanstva koja će vam koristiti u budućnosti. Ako prema nekome gajite skrivene simpatije, u narednim danima više neće biti tajni. Proživjećete novo ljubavno nadahnuće.

 

Jarac

JaracBrige koje vas muče mogle bi ostaviti trag na vama, najviše na vašoj strpljivosti. Nemirni ste, dosta se prepirete s partnerom. Predbacivaćete mu događaje iz prošlosti, što će nepotrebno uzdrmati vaš odnos. Nemojte dopustiti da sve preraste u nerješiv problem. Osjetljivo će vam biti zdravlje, posebno probavni sistem.

 

Vodolija

VodolijaVaša odlična intuicija i oštroumnost pomoći će da probleme sagledate sa svih strana i nađete kvalitetna rješenja. Ljubavni život neće biti lišen uzbuđenja. Moglo bi vam se dogoditi da vas obuzme plima strasti koju će potaknuti privlačna osoba. Ukoliko razmišljate o roditeljstvu, budite spremni na promjenu načina života.

 

Ribe

RibePravi je trenutak da se prihvatite napornih i iscrpljujućih poslova. Uspješno ćete ih privesti kraju, posebno ako ih odradite ne razmišljajući o tome koliko su teški. Mogli biste imati problema s roditeljima ili ćete biti svjedok teškoća koje će se pojaviti između njih. Trebaće im vaš oslonac, a u nekim situacijama bićete njihov glas razuma.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info