Dnevni horoskop za 25.10.2014.

0

Ovan

ovanNe zatvarajte se u četiri zida i ne povlačite se u samoću. Odnosi unutar porodice zahtijevaće više vaše koncentracije i prilagodljivosti. Izbjegavajte stres i čuvajte se ozljeda, naročito u donjim dijelovima tijela. Više pažnje posvetite ishrani. Vašem organizmu potrebno je više tekućine i kretanja, a onima manje izdržljivim i više vitamina.

 

Bik

BikPredvidljivost i zasićenost svakodnevnicom odagnaćete ako unesete nešto novo u svoj životni raspored. Vrijeme je da provedete u djelo nešto o čemu maštate, bilo da je to hobi ili upis na neki kurs. Dan je pogodan za obnavljanje starih veza i odnosa pa kontaktirajte prijatelje ili pružite nekome ruku pomirenja.

 

Blizanci

BlizanciPrivlačićete pažnju šarmom, a partneru ćete biti privlačniji nego ikad. Samci će intenzivno razmišljati o simpatiji, ali će vas njezino rezervisano držanje obeshrabriti. Mogli biste čak naglo izgubiti zanimanje. Povedite više računa o ishrani. Brzi i neredovni obroci, a posebno crna kafa na prazan želudac mogli bi prouzrokovati probavne smetnje.

 

Rak

RakPrepustićete se romantičnim emocijama i sanjariti o simpatiji. Nekima će dan označiti početak ljubavne veze. Porodični odnosi biće prožeti skladom. Slobodno vrijeme posvetićete hobiju i igri s djecom. Poslovni rakovi ni danas neće mirovati, nego razmišljati kako da unaprijede svoje poslovanje i dođu do bolje zarade.

 

Lav

LavBićete skloni promjenama raspoloženja što će vam ukućani zamjeriti. Iako će biti u pravu, pravićete se da vam to ne smeta. Odmaknite se od svega što vas čini nezadovoljnima. Dio dana provedite izvan kuće. Posjetite prijatelje i osobe koje dugo niste vidjeli – iznenadiće vas njihove životne promjene.

 

Djevica

DjevicaGodiće vam porodična okupljanja, a partneru ćete pružiti nezaboravne trenutke. Mnogi će vas se danas sjetiti pa se nemojte začuditi ako vas zaguše pozivima za druženje i izlaske. Nije isključeno da u nekom društvu upoznate osobu koja će vam se svidjeti na prvi pogled. U večernjim satima moguća je glavobolja.

 

Vaga

VagaNajviše radosti donose vam trenuci provedeni s mlađim ljudima i djecom. Razveseliće vas vijest ili nečiji uspjeh. Ljubavne će veze postati još strastvenije, uprkos vašoj ljubomori. Vašu potrebu za romantikom i nježnostima prekinuće partner, suočavajući vas s onim manje lijepim stranama života – novcu i neplaćenim računima.

 

Škorpija

ŠkorpijaOdgodićete neke obaveze i veći dio dana provesti u aktivnostima koje vas opuštaju. Odgovaraće vam društvo jednostavnih i skromnih ljudi koji nisu teški za razgovor. Povećana je mogućnost zanimljivog poznanstva, a zauzeti će se dobro provesti u društvu voljene osobe. Bićete u centru pažnje, gdje god se pojavili.

 

Strijelac

StrijelacIntenziviraće se društveni kontakti koji će vas više opterećivati nego uveseljavati. U ljubavi nemojte ići dalje od površnog udvaranja. Povremeno će vas obuzimati emotivna letargija i sjećanja na prošlost. Neoprezno ćete dopustiti da neke osobe razotkriju vaše ljubavne tajne. Drugi put budite oprezniji.

 

Jarac

JaracNajviše vremena potrošićete na razgovore s prijateljima, odlaske na kafu ili šetnju gradom. Bićete željni druženja i izlazaka pa je izvjesno da će se neka prijateljstva obnoviti i postati intenzivnija. Vaš će brak ili ljubavna veza biti na velikom ispitu. Kada je riječ o partneru, iskušenje u kojem ćete se naći samo će još više učvrstiti vaš odnos.

 

Vodolija

VodolijaDobro procijenite šanse koje imate kod osobe u koju ste potajno zaljubljeni. Prije nego što se odlučite na djelovanje, budite svjesni i mogućnosti da vas druga strana odbije. Možda je, za sada, bolje pristupiti prijateljski pa nakon toga vidjeti vrijedi li napraviti prvi korak. Odgodite na vrijeme dogovore za koje niste raspoloženi.

 

Ribe

RibePlanete će podići nivo vaše životne energije i optimizma. U ljubavi vas ne očekuju značajnije promjene. Nemojte se zbog dosade ili usamljenosti vraćati na staro i obnoviti vezu koja ni prije nije uspjela. To bi bila velika greška. Mogli biste planirati zajedničko putovanje s partnerom ili skori susret nakon izvjesnog vremena razdvojenosti.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info