Dnevni horoskop za 24.10.2014.

0

Ovan

ovanUkoliko razmišljate o podizanju zajma ili kupovini na otplatu, pazite da se ne preračunate. Mogli biste prekasno shvatiti da previsoke mjesečne rate ugrožavaju vaš standard. Ustanovite zbog čega ste nezadovoljni u ljubavnoj vezi. Iako je naizgled sve u redu, osjećate zasićenost. Ipak, zapitajte se kako se osjeća vaš partner.

 

Bik

BikOsjetićete neodoljivu privlačnost prema nekome, zbog čega ćete biti spremni rizikovati sve što imate. Ni samci neće biti pošteđeni fatalnih susreta – neko predstavlja za vas uzbuđenje i izazov kakav do sad još niste doživjeli. Ako ulazite u partnerstvo, vodite parnicu ili javni posao, bićete metom ogovaranja i otvorenih suprotstavljanja.

 

Blizanci

BlizanciPrije nego što odlučite nešto preduzeti, objaviti ili najaviti, biće neophodan kritički osvrt. Pomnim analiziranjem vlastitih misli i planova spriječićete tuđe kritike, a u nekim slučajevima i omalovažavanja. Ako ste u braku ili vezi, partnerov postupak pojačaće vaše sumnje. Ako ne želite da vam ljubavna situacija izmakne kontroli, krenite u odlučniju akciju.

 

Rak

RakBićete senzualni i željni partnerove nježnosti. Oboje ste se zbližili, a to se tiče i onih koji imaju ljubav na daljinu. Samci, privlačna osoba zagolicaće vašu maštu – ne propuštajte je. Povoljne okolnosti smiješe se medijskim ličnostima, umjetnicima, sportistima i svima čiji se posao odvija pred očima javnosti.

 

Lav

LavBićete neodlučni i puni sumnji, koje možete riješiti jedino sami sa sobom. Susretljivi prijatelji pokušaće vas savjetovati, ali svjesni ste da je konačna odluka samo vaša. Nećete biti srećni zbog odnosa koji vladaju u vašem domu. Ako ste privatni preduzetnik ili se bavite nekretninama, odgodite nova ulaganja.

 

Djevica

DjevicaZaljubljeni će uživati u povoljnijim emotivnim prilikama. Primijetićete partnerovu povećanu naklonost i njegova nastojanja da obogati vaš odnos. Željeće da se češće viđate i upoznate njegove rođake, roditelje i prijatelje. Veza vam je sve ozbiljnija pa će strast ustupiti mjesto prijateljstvu i većoj privrženosti.

 

Vaga

VagaMijenjaćete raspoloženja. Odužiće se vaš jutarnji ritual pijenja kafe, jer će vam više nego inače trebati vremena da se razbudite i pripremite za obaveze. Partner će vam izlaziti ususret, naročito ako ste prezaposleni i imate malu djecu. Svakako mu dajte do znanja da cijenite njegov trud i pomoć.

 

Škorpija

ŠkorpijaIza vas stoje lijepi rezultati, a srećne okolnosti koje vas prate ojačavaju vašu svijest o vlastitim vrijednostima. Odvažite se na rizik, jer promjena koju samoinicijativno napravite, donijeće vam napredak. Svaka vaša odluka biće ispravna. Iskra privlačnosti koja tinja između vas i simpatije mogla bi se raspiriti u pravu strast.

 

Strijelac

StrijelacOčekuje vas povećana briga za kuću i porodicu, što će vas prilično iscrpiti. Umjesto na sebe, za promjenu se oslanjajte na druge – dopustite im da vam pomognu.Ukoliko skrivate od partnera neke tajne, danas bi se moglo dogoditi razotkrivanje. Pazite kako ćete reagovati – ako se poslužite lažima, još dublje ćete potonuti u problem.

 

Jarac

JaracDoći ćete u kontakt s osobama ili sadržajima koji će vam omogućiti sticanje novih iskustava. Bićete u prilici da podučite nekoga nečemu. Drugi će uvažavati vaše savjete i cijeniti vaše mišljenje. Vaše društvene vještine pokazaće se ključem koji otvara sva vrata. Tokom večeri prijatelji će vam saopštiti veselu vijest.

 

Vodolija

VodolijaU svim teškoćama najviše će vas pogoditi činjenica da se osjećate sami i drugačiji od drugih. Prijatelj ili bliski saradnik pomoći će vam u otkrivanju onih osoba koje su zaslužne za vaš trenutačno loš poslovni ugled. Utirite put razumijevanju i skladu s partnerom. Popuštanjem i strpljivošću izbjeći ćete neugodnosti.

 

Ribe

RibeDoživjećete vrlo ugodne ljubavne trenutke. Ako ste sami, neobavezna udvaranja i komunikacija sa suprotnim polom pokazaće koliko ste šarmantni i privlačni. Mnoga će se prijateljstva pretvarati u ljubav pa vas žar strasti neće mimoići. Polako, ali sigurno ostvaruje se nešto čemu jako dugo težite.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info