m:tel i HTC uljepšali kišni dan građanima Banjaluke i Bijeljine

0

Kompanije m:tel i HTC u četvrtak, 23. oktobra obradovale su građane Banjaluke i Bijeljine, pripremivši neobično iznenađenje za prve prolaznike. Tako su ranoranioci, na putu prema školi, fakultetu, poslu, zatekli neobičan prizor u centru grada. Glavna šetališta: Gospodska ulica u Banjaluci i Trg kralja Petra I Karađorđevića u Bijeljini, bila su prekrivena raznobojnim kišobranima. Uprkos kiši, ulice su izgledale pomalo bajkovito, a pokloni izazvali oduševljenje prolaznika.

Sugrađani koji su u kišnom danu nastavili šetnju pod novim kišobranom, imali su samo pozitivne reakcije. Najčešći komentar, kako smo primijetili, bio je da je rijetkost da danas neko nešto poklanja. Osmjesi su bili prisutni na licima ljudi različitih uzrasta i profesija, što je bio dokaz da je šarenilo m:tel i HTC kišobrana mnogima uljepšalo hladno i mračno jutro.

Šetače i korisnike kompanije m:tel, ali i one koji to nisu, želimo da obavijestimo da je to bio dio promocije novog telefona HTC ONE M8. Ovaj pametni telefon nalazi se u aktuelnoj m:tel ponudi, a dostupan je po cijeni od 1KM uz MOJ MIX VIP.

Kompanija m:tel poziva sve koji su bili dio ove simpatične akcije, da svoju fotografiju potraže na oficijelnoj Facebook stranici facebook.com/mtelbih.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info