Dnevni horoskop za 21.10.2014.

0

Ovan

ovanMogla bi vam se dogoditi simpatija na radnom mjestu ili ćete s kolegom nakon posla otići na kafu. Vezani će shvatiti da su se njihova očekivanja promijenila, ali partner vas u tome neće zdušno pratiti. Vi ćete biti za društvo i putovanja, dok će njemu više odgovarati bračna rutina, sigurnost i udobnost.

 

Bik

BikPosvetite se hobijima, poslovima koji iziskuju kreativnost i originalna rješenja. Vjerujte svojoj intuiciji. Imaćete koristi od minulog rada, napora i ulaganja. Neko će vam uzvratiti uslugu ili vam se posebnim gestom zahvaliti na pruženoj pomoći.

 

Blizanci

BlizanciBrinuće vas narušeni odnosi s ukućanima. Uzrok mogu biti generacijske razlike ili nečija nepopustljivost koja vas dovodi do ruba strpljenja. Partner će biti više orjentisan na svoju porodicu nego na vas, ali nemojte mu zamjeriti ako se dosad nije tako ponašao. Nešto ga muči i treba mu vaša podrška i razumijevanje.

 

Rak

RakUspješno ćete riješiti razmirice s onima s kojima ste u svađi. Sve više ste cijenjeni i traženi pa opravdano raste vaše samopouzdanje. Čak i ako vam je partner od onih svojeglavijih, primijetićete da je tolerantniji i staloženiji. Mogućnost putovanja, kao i sve aktivnosti vezane za komunikacije i trgovinu su istaknute i uspješne.

 

Lav

LavUkoliko očekujete novi posao, možda će biti potrebno da se doškolujete ili pohađate kurs. Kada je ljubav u pitanju, lako ćete sticati naklonost drugih. Mogla bi planuti ljubav s nekim koga poznajete, a simpatično nadmudrivanje i dvosmislene izjave biće okidač strasti. Posvetite pažnju zdravlju – obavite pretrage!

 

Djevica

DjevicaPlaniraćete nove projekte, angažovano djelovati na njihovom osmišljavanju i pokretanju, što bi moglo iziskivati i dodatno obrazovanje ili usavršavanje. Odredite sebi jedan cilj i prionite na njegovo ostvarivanje. Ono što započnete donijeće rezultate u skoroj budućnosti. Proglasite rat štetnim navikama!

 

Vaga

VagaVeć od jutra ćete biti umorni i razdražljivi pa ćete jedva čekati kraj radnog vremena. Nastojte uraditi što morate. Partner će vas pritiskati svojim emotivnim prohtjevima. Moraćete mu riječima objasniti da ga volite, iako smatrate da mu to svojim ponašanjem dovoljno pokazujete. Na poslu ćete se posvađati sa strankom ili šefom.

 

Škorpija

ŠkorpijaIskoristite svaku priliku da produbite komunikaciju s prijateljem – mogli biste otkriti šta ga muči i pomoći svojim oštroumnim zapažanjima. Lakše nego inače izražavaćete svoje emocije ili dati obećanje koje bi vam ljubavni život moglo usmjeriti u novom pravcu. Partneru ćete biti neodoljivi pa će vas češće privlačiti u svoj zagrljaj.

 

Strijelac

StrijelacNemojte dopustiti da vas pojedinci isprovociraju i ne nasjedajte na neprovjerene glasine o sebi. Preosjetljivi ste pa biste i dobronamjernu kritiku mogli doživjeti kao napad na sebe. Pokušajte izbjeći sva suprotstavljanja, jer se nećete znati odbraniti. Odmicanje od osoba koja vam ne odgovaraju biće najbolje rješenje.

 

Jarac

JaracOzbiljnije ćete razmišljati o svojoj budućnosti i biti u potrazi za novim prilikama. Kod jednih će se probuditi zanimanje za duhovno područje kojim možete obogatiti život, a drugi će razmišljati o životu u inozemstvu. Prijatelj će vam otvoreno progovoriti o svojim intimnim problemima, računajući na vašu pomoć ili moralnu podršku.

 

Vodolija

VodolijaIdealno je vrijeme za promjene pa nemojte čekati da se nešto dogodi samo od sebe. I drugi kao i vi imaju ambicije, pa vas mogu u nečemu i preteći. Uhvatite se u koštac s problemima i krenite ozbiljno prema cilju. Nesporazumi s partnerom pomoći će vam da se suočite s razlozima neslaganja.

 

Ribe

RibeNešto ćete u svom životu mijenjati, prilagođavati se, možda čak i promijeniti mjesto prebivališta. Radije prespavajte neke odluke, jer u želji da sve što prije riješite, mogle bi vam promaći sitnice koje će se poslije pokazati bitnima. Partner neće imati previše sluha za vaše potrebe i želje, ali možda je samo neraspoložen.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info