m:tel – BH brend broj 1 na Facebook-u

0

Više od 200 hiljada lajkova za m:tel

Kompanija m:tel lider je u mnogim segmentima na tržištu BiH, a pokazalo se da je lider i u segmentu omiljenosti. Činjenica je da na prostoru BiH ne postoji domaći brend koji ima više lajkova na Facebooku od kompanije m:tel. Izuzetak su pojedini globalni brendovi, javne ličnosti i stranice sa citatima.

Koliko je onih koji podržavaju rad kompanije govori podatak da, kada bi sve m:tel fanove vodili na piknik, bilo bi potrebno 3599 autobusa ili 391 avion Airbus A380. Sa više od 200 000 Facebook korisnika, koji su klikom na like odlučili postali fanovi, kompanija m:tel postala je BH brend br. 1 u segmentu društvenih mreža.

To znači da se mnogo radi na dvosmjernoj komunikaciji sa prijateljima, a što je posebno vidljivo u poređenju sa drugim telekom operatorima koji nisu ni blizu ovakvog uspjeha.

Statistika koja je dostupna na Facebooku kaže da kompanija m:tel najviše fanova ima iz Banjaluke, potom iz Sarajeva, a tu su odmah i Bijeljina, Tuzla, Doboj i Zenica. Zanimljiv je podatak da je malo gradova i opština u BiH iz kojih nema fanova.

Zvanična m:tel Facebook stranica je facebook.com/mtelbih. Lajkujte i vi najpopularniju stranicu na Facebooku u BiH, jer vas tamo svakodnevno očekuju korisne informacije i vijesti iz ponude i događaja koji se tiču kompanije m:tel, ali i zanimljive igrice, pokloni i brojna iznenađenja.

 m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info